Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 43.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    W
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t495557316T Offline
    t495557316T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Я подрабатываю в Убер доставке в свободное время. У кого есть тачка и права канадские, могу помочь подключиться тоже. Как основная работа или подработка лишним не бывает.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1977882270T Offline
    t1977882270T Offline
    Komar .
    wrote on last edited by
    Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
    1 Reply Last reply
    0
  • t914142291T Offline
    t914142291T Offline
    Татьяна Струк
    wrote on last edited by
    ♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
    1 Reply Last reply
    0
  • t474600364T Offline
    t474600364T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Доброго дня ☀️ Хочу купляти зволожувач повітря для дому, але розгубилась від кількості варіантів. Може хтось підкаже який краще брати чи виробника ? Дякую 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255271905T Offline
    t5255271905T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Ми взяли в Canadian Tire's відносно недорогий Honeywell . Він і нічник ( постійно різними кольорами світиться) і зволожувач, є також функція аромотерапії, тобто віконечко для масла. Нам подобається.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040394514T Offline
    t2040394514T Offline
    Adem Shamora
    wrote on last edited by
    Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ANDERDOG
    wrote on last edited by
    Доброго дня шукаю роботу на заводі можливо або помічник кухаря
    1 Reply Last reply
    0
  • t267291428T Offline
    t267291428T Offline
    Віка я
    wrote on last edited by
    Де найкращі локаціі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t493720260T Offline
    t493720260T Offline
    Lera Gladkova
    wrote on last edited by
    Солодкий привіт 🤍🍯 Зроблю ваші свята ще солодшим або зможу внести фарби у ваш звичайний день своїми тортиками та десертами😇🧁 Трайфли, бенто тортики, капкейки, тортики, кейс-попси, що ваша душа забажає Додаю фото своїх робіт, фото справи свого серця, так що велкам) Подробиці прайсу, десертів можна дізнатися у особистих повідомленнях! Також є сторінка в Instagram saharokk.cake Район Southgate, ціна 50 $ за кг бісквітні торти, медовик від 50 $ в залежності від класичний він або з додаванням горіхів, вишні, чорносливу) Трайфли, капкейки, бенто тортики, кейк-попси в залежності від кількості та начинки ціна буде варіюватися. 🍰🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр Чертков
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня ). Прилітаю з великою родиною (6 чол.,4 дітей) 24-го березня у Едмонтон та відразу планую влаштуватися на роботу. Маю вищу будівельну освіту "Менеджмент виробництва", але практичний досвід мінімальний. Тому готовий починати з "о" на будівництві. Бистро навчаюсь та гарно працюю у команді. Також можу працювати у спортивній сфері тренером бойових мистецтв (досвід 23 роки в Кіокушинкай карате та професійне карате, в Україні мав свій клуб), адміністратором, організатором подій, змагань, фітнес тренером та ін. Є досвід роботи у Франції у сільсько-господарській сфері. Готовий розглядати інші сфери діяльності, відкритий до нового! По приїзду буду мати машину. Рівень Англійської А1-А2 та надалі активно вивчаю індивідуально з вчителем 💪. Буду вдячний за допомогу 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t68218128T Offline
    t68218128T Offline
    Алексей
    wrote on last edited by
    Усім привіт, я знайшов квартиру в районі CANORA, порадьте будь ласко як сам район?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5134956361T Offline
    t5134956361T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    Добрый день , подскажите может у кого есть контакт україномовного канадського нотаріуса зарание спасибо😇
    1 Reply Last reply
    0
  • t1934294504T Offline
    t1934294504T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Можливо хтось може порадити українсько чи російською мовного логопеда? Для дитини з важкою формою ЗРР. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t434820404T Offline
    t434820404T Offline
    Наталия Андрющенко
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Підкажіть будь ласка де в Едмонтоні робили проіздний та recreation pass. І яка там процедура? Чи можна все зробити онлайн? Заздалегідь дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t923492423T Offline
    t923492423T Offline
    Andrii Simakov
    wrote on last edited by
    Для отримання всіх "плюшек" треба зареєструватися на fairentry, отримати лист, що в вас немає, або малий дохід. З цим листом вже можна отримати наступні документи. Тому що це програма від провінції або міста. А не маючи адресу, вони не знають хто ви є.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434820404T Offline
    t434820404T Offline
    Наталия Андрющенко
    wrote on last edited by
    Посилання дасте?
    1 Reply Last reply
    0
  • t434820404T Offline
    t434820404T Offline
    Наталия Андрющенко
    wrote on last edited by
    Дякую. Це я так розумію заповнити і їм відправити або віднести))? Вибачте може ставлю забагато питань. Просто хочу розібратися
    1 Reply Last reply
    0
  • t5507542816T Offline
    t5507542816T Offline
    Svitlana Berezina
    wrote on last edited by
    Да, ми заповнили и вiднесли, на жаль про онлайн та пересилку нiчого не можу сказати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Назар Григоришин
    wrote on last edited by
    Доброго дня прилітаю 21 березня до Едмонтона шукаю роботу м'ясником або щось по будові, але розгляну будь-які варіанти
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags