Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 43.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t2143800692T Offline
    t2143800692T Offline
    Shevchenko Оля
    wrote on last edited by
    Доброго вечора прошу вперше ,тому не знаю що та як правильно написати. Вибачте будь ласка за нахабність та вкрай дуже та швидко потрібно. Якщо коротко.Сина перевели до реанімації,стан погіршився. Діагноз попередньо:Аденома головного мозку, лівої стор. Самі неможемо знайти кошти. допоможіть хто може . Зараз терміново  необхідно 3500ГРН.на ліки їх в лікарні немає вони задорогі та закордонні, а без них син дуже страждае. Ті що є в наявності в лікарні заслабкі. Напишіть нам хто дійсно може допомогти Допоможіть будь ласка ,полегшити біль моєї дитини. По можливості, зараз важлива будь яка підтримка. Документи надам всі що потрібно буде. Свої ,сина. Підтверджу відео зв'язком. Розумію що через "нелюдей" в наш час, припинили довіряти. Через це люди не вірять, тим кому дійсно потрібна підтримка в такий важкий час для всіх. Бережіть себе,мирного світу скоріше. Благослови Бог
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Можу оформити страховку в Cooperators разом з Вами. Чудово знаю англійську. Послуга платна. Можна зробити це по телефону біля реджістрі. І одразу отримати номери на машину
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    BBB
    wrote on last edited by
    Будь ласка скріни. Нехай всі знають того героя
    1 Reply Last reply
    0
  • t1080579089T Offline
    t1080579089T Offline
    Oksana Putova
    wrote on last edited by
    А можно спросить платите ли вы налоги с вашего заработка ,а так же выписываете ли вы invoices?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Олександре, не викручуйтеся. Мова не про одного ображеного українця. І ви про це чудово знаєте. Ви справді хочете, щоб я скріни від багатьох людей тут виставила? До того ж, я взагалі не просила ні в кого ніякої допомоги. А ви почали мені чогось пропонувати свої платні послуги 😵‍💫 Може, просто краще помовчіть?
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Ви, як росіяни, жертва пропаганди, дезінформації. Ви не знаєте мене особисто чи моєї дружини. Ви почитали одностороннє висвітлення ситуації одного ображеного українця і зробили свої висновки 🤦 А треба іноді включати критичне мислення! І не чіпайте моєї дружини, вона взагалі до цього непричетна! Щодо перекладу - це право кожної людини- шукати безкоштовний варіант вирішення свого питання або заплатити адекватну плату і зекономити час та гроші. P.S. Безкоштовно допомагати чи за плату - це вибір кожного. Я думаю волонтерити може та людина, в якої є інша постійна стабільна робота. Будь-ласка, допомагайте безкоштовно. Але не треба вихвалятись цим та засуджувати тих, хто бере за це плату. Мені треба сплачувати рахунки. В чому взагалі проблема, що людина бере плату за свої знання та витрачений час??? Люди не витрачайте свій час на хейт та засудження. Робіть корисне. Багатьом новоприбулим потрібна підтримка та вирішення їх проблем на початку нового життя. А не читати сварки. Ці чати не для сварок!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1080579089T Offline
    t1080579089T Offline
    Oksana Putova
    wrote on last edited by
    Канада относится у странам большой 7. За сколько лет жизни здесь я не знаю ни одного человека кто б работал и жил плохо . Я к тому что все приезжие рано или поздно станут местными, пояса не будут туго затянуты и дышать станет легче чем тогда когда приехали . И вот появится много свободного времени, где каждый будет вспоминать себя в первые годы иммиграции и свои поступки, способы заработка, людей которых встретил на пути. Тут каждому свое, каждый будет искать свои поводы гордости : кто то день и ночь мебель приехжим возил ( Дэвид), а кто то за звонок тарифы устанавливал
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    На жаль, так і є. В той час, коли одні допомагають безкоштовно, інші приймають цю безкоштовну допомогу, а потім перепродають її іншим людям, хто дійсно потребує. І Олександр Пархоменко - саме з цих людей. Безліч людей вже писали повідомлення, постили скріни переписки, де їх сім'я прохала про різні речі, так як нужденні українці, і одразу ж виставляла ці товари на продаж на різних платформах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t904516911T Offline
    t904516911T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо реєструєш авто на двох людей, скільки сплачується за реєстрацію у registry? І чи можна зробити одну страховку на двох людей?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1080579089T Offline
    t1080579089T Offline
    Oksana Putova
    wrote on last edited by
    Как то нас не научили быть сплоченными, постоянно какие то стычки и желание заработать на своих, потому что на чужих не получится
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Vlashchyk
    wrote on last edited by
    Я бачу ми дружня нація допомагаємо один одному 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    До чого хейтер тут? На Фейсбуку у групах лише лінивий не писав про ваші з дружиною схеми роботи з безкоштовними товарами в Едмонтоні (зі скрінами переписки і тд) До речі, послуги з перекладу дуже часто волонтери допомагають отримати тут безкоштовно. Тож нащо комусь платити вам за пару слів? Я теж, в свою чергу, порадила людині, як отримати послугу безкоштовно (якщо ви читали моє повідомлення, на яке відповіли з пропозицією платної послуги) Тож краще би просто промовчали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    BBB
    wrote on last edited by
    Вийди звідси розбійник
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Оу. Помилився адресатом. Вибачте, не хотів потрапити на хейтера 🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Я десь питала про допомогу зі страховкою? Продовжуйте продавати з дружиною матраци, які ви набираєте в людей безкоштовно
    1 Reply Last reply
    0
  • t605729821T Offline
    t605729821T Offline
    эчпочмак
    wrote on last edited by
    Доброго дня, порадьте будь ласка репетитора англійської для початкового рівня 🥺
    1 Reply Last reply
    0
  • t526775186T Offline
    t526775186T Offline
    Mayor Of Marseille
    wrote on last edited by
    Навіщо? Ви справді готові "настучати"? Як ви сплачуєте свої рахунки? Виглядає ситуація так, що з новоприбулими українцями краще не вести справи, бо це виходить дуже токсично.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1080579089T Offline
    t1080579089T Offline
    Oksana Putova
    wrote on last edited by
    Definitely I will do so Why?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1080579089T Offline
    t1080579089T Offline
    Oksana Putova
    wrote on last edited by
    А можно узнать кто вы такой чтоб я вам объяснялась как я опалчиввю свои налоги? Тогда объясни мне почему ты призывного возраста и такой вот " сбежавший патриот " ? Веди дела с кем хочешь, меня это не касается.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1080579089T Offline
    t1080579089T Offline
    Oksana Putova
    wrote on last edited by
    Молодой человек, вы бы со своими понятиями " настучать" оставались бы откуда родом . Где родился там и пригодился.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags