Ukrainian Edmonton
-
Добрий вечір, Наша мама буде повертатись в Україну 19.10 шукаємо для неї компаньйона, так як зовсім не говорить англійською. Маршрут 19.10 о 17.10 виліт Едмонтон - Амстердам авіалінії KLM з Амстердаму автобус Flixbus до Києва Зі свого боку зможемо завезти в аеропорт.
-
Вже написали, що знайшли цю жінку за містом, водій-викрадач втік.
-
Підскажіть де зробити «РІЗНОКОЛЬОРОВЕ»фото,а не якусь херню з сепією 😭😭😭😭
-
Там якраз таке і зробили
-
Staples
-
Порадьте букмекерську кантору в Канаді будьласка)
-
Favbet
-
Друзі, не підкажете фірми, які займаються вантажоперевезеннями? Або може у когось є велика машина, щоб перевезти речі (диван, стіл і тп) + занести в будинок (я дівчина, сама не впораюся) Пропозиції з ціною в особисті повідомлення
-
Підкажіть хто в курсі що треба зазначити у віконечках при заповненні Alberta Health Benefit Application. Цікавить що треба вказати у віконечку «Middle Initial” та «Extenesion”. Дякую.
-
Дякую за відповідь
-
Іншими словами, якщо у вас просто класичний канадський 10-цифровий номер, то в extension нічого не записуйте
-
Extension є в деяких номерах, але далеко не в усіх. Особисто я тільки надпис на автобусі колись із цим extension бачила. Це було один раз за весь час, що я в Канаді
-
Middle Initial- це перша буква з по-батькові
-
Підкажіть ще таке будь ласка якщо може знаєте. Тут так само адресу відправника потрібно вказувати у лівому верхньому куті конверта? Бо на конверт зі зворотньою адресою для відправки заявки на бенефіти дуже цікаво розташована адреса отримувача. Посередині конверта 😉🤣
-
Срочно🚨 🙏 работает мастер для показательной работы! #реклама #эдмонтонтрихолог #эдмонтонволосы #эдмонтонботокскератин #срочнобесплатно
-
Я думаю, у службах розберуться) Де напишете, там і буде добре
-
💸 ФАЛЬШ РУБЛИ ДЕШЕВО 🖌 ПИШИ В ПОИСК ТЕЛЕГРАМА: RTW300
-
Middle name - это НЕ отчество.
-
якщо у вас нема другого імені то лишаєте пустим поле Middle Initial.
-
А якщо літак прилітає в ночі то потрібно буде чекати до ранку щоб получити?
30 Jan 2023, 02:31
9573/18262
about 2 hours ago