Ukrainian Edmonton
-
Велике дякую, що зустрів ввечері з аеропорту!!!
-
Підкажіть будь ласка. Людина прилетіла сюди по Foil less візі, в паспорті немає сторінок для вклейки. Буде робити новий. Висилати новий в Оттаву або обидва?
-
Добрий день. Зроблю пост ще раз. Допоможу зробити SIN, відкрити банківський рахунок, пройти мед огляд, можливо знайти роботу. Всім хто цього потребує в Едмонтоні. Заправляйте машину і поїхали. Все інше від Вас. Заплатіть стільки скільки вважаєте за потрібне. Хорошого дня, Українці.
-
Добрий день! Мене звати Максим ,мені 29 років ,шукаю роботу на фермі ,зараз знаходжусь в Данії ,разом з дружиною та сином (2,6років) ,маємо візи CUAET в плануемо приїхати до Канади. Маю вищу аграрну освіту .Працював на свинофермі в Данії один рік , повний цикл. Маю досвід їзди на тракторах та на іншій сільхоз техніці ,маю сертифікати про закінчення курсів кастрації та вакцинації . Рівень англійського B1 Добрий день! Мене звати Максим ,мені 29 років ,шукаю роботу на фермі ,зараз знаходжусь в Данії ,разом з дружиною та сином (2,6років) ,маємо візи CUAET в плануемо приїхати до Канади. Маю вищу аграрну освіту .Працював на свинофермі в Данії один рік , повний цикл. Маю досвід їзди на тракторах та на іншій сільхоз техніці ,маю сертифікати про закінчення курсів кастрації та вакцинації . Рівень англійського B1 . Відкритий до пропозицій.
-
❗️Едмонтон❗️🏠 Здається квартира з 2 спальнями і 1 туалетом, в новому районі, на південному заході, з розвиненою інфраструктурою. Оренда на тривалий термін. Квартира світла, затишна, розташована на 2 поверсі, з власною пральною машиною і сушаркою. Орендна плата $ 1409 на місяць (включені вода і тепло) + Електрика. Не потрібна перевірка зайнятості або кредитоспроможності орендодавця. Депозити за договором не потрібні. За додатковою інформацією пишіть в личку.
-
Доброго дня! Мене звати Марта, я майстер манікюру, працюю тільки з якісними матеріалами, мої робочі інструменти проходять всі етапи стерилізації! Чекаю вас в гості за красивим манікюром і хорошим настроєм ! ☀️ Адреса: McConahie blvd NW (780) 709-2772 Ціна : Манікюр із покриттям - 40 Педікюр із покриттям - 50 Нарощування - 60 #реклама
-
Здравствуйте, я Психолог Помогу: - Вывести отношения на новый уровень без масок и манипуляций - Выстроить эффективную коммуникацию в паре - Освободиться от ограничивающих убеждений - Трансформировать нежелательное поведение - Избавиться от тяжёлых чувств - Разрешить внутриличностный конфликт Insta- @daria__singh Или в лс Буду рада помочь ☀️
-
Всім привіт!Я Майстер-Колорист 🎨і перукар 💇♀️з великим досвідом роботи.Виконую всі техніки фарбувань.Догляд,Лікування,Ботокс,Нанопластика.Працюю тільки на якісних фарбниках ‼️❣️Більше робіт на моїй сторінці instagram.com/dudeneneoksana?igshid=YmMyMTA2M2Y= Хто хоче гарне фарбування -пишіть 🙂
-
Дуже знадобиться допомога мені, мабуть. Прилітаю 17 січня ввечері, о 22 вечора
-
Instagram.com/tech.club.community
-
І допоможу як можу з контактами по роботі
-
Добрий день. Зроблю пост ще раз. Допоможу зробити SIN, відкрити банківський рахунок, пройти мед огляд, можливо знайти роботу. Всім хто цього потребує в Едмонтоні. Заправляйте машину і поїхали. Все інше від Вас. Заплатіть стільки скільки вважаєте за потрібне. Хорошого дня, Українці.
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02M6nsz6tai4poSkvtJnet2kRHAjNfXjdZvWuLuzve2bto47ktB3n8wDsYWZK8gTVEl&id=100008720251305&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f
-
Найяскравіші представники нової української сцени анонсували тур North America Антон Wellboy, Олег SHUMEI та YAKTAK сьогодні в Edmonton! Thursday, January 12th, 2023 Виручені кошти підуть на підтримку України в благодійний фонд Help Heroes Of Ukraine Квитки на bomond #standwithukraine
-
Доброго дня! Я не чую маю слухова апарату. Я шукаю роботу пакувальних, гуртовой торгівлі, складальних та інших вакансії і житло? Будь ласка допоможіть мене роботи.
-
Всім привіт! Прилітаю 17 січня до Едмонтону! Ніяких чітких планів ще нема. Якщо є люди, що теж прилітають в січні/лютому, треба кооперуватись, пишіть в особисті! За будь яку допомогу (з прихистом/ роботою) був би вдячний дуже (також грошима, вони в мене є, але небагато 😁)! Дуже сподіваюсь заселитись до готелю на 2 тижні безкоштовно.
-
💥💥💥 Доброго дня, ЕДМОНТОН!!! Ми їдемо до Вас з УКРАЇНСЬКИМ СТЕНДАПОМ, в якому будуть смішні перевірені жарти від коміків з Калгарі 🇨🇦 Якщо хочете підняти собі настрій та весело провести час з друзями, але не знаєте де і як це зробити, то ми знайшли відповідь на це питання😉 Запрошуємо на наш стендап вечір від першого українського стендап клубу в Канаді🇺🇦 Вхід тільки по завчасним резерваціям місць в нашому діректі ІНСТАГРАМ @standupavangard 💬 Чекаємо Всіх,нам вже не терпиться побачити посмішки на Ваших обличчях 😊 📍Місце: «The Leaf Bar & Grill» 9016 132 Ave NW, Edmonton. 🗓️Дата: 05.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $25
-
Привіт Іса, доброго дня тобі. Я щойно отримав ваш номер від мого агента, який опублікував моє майно на ринку Facebook, я говорю про майно в Орандж Сіті, Флорида
-
Смотря какой обьем