Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, в мене подруга не вспіла отримати візу по cauet. Як їй тепер можна зробити візу?
-
Меже вже краще вчити Українську, а то можеш і не впіздати?
-
Дійсно, ти маєшь рацію, друже, але щоб вивчити мову, треба мати не тільки розум, а й добру пам'ять. А ще треба розуміти сенс кожного слова, щоб вірно висловлюватися, а не імітувати ці знання. Бо можна запізнитися, не встигнути... бо кохання до рідної мови, країни, родини... воно в серці і ти це відчуваєшь кожної миті, а не зовні. Треба бути, а не справляти враження. Ось в чому сенс знання Рідної Української мови.
-
Safe and paying platform withdrawal is free and automatically approved to your registered wallet address access-gains.uk
-
Legit and paying platform for your investment of all kinds of crypto currency, no extra charges or hidden fees access-gains.uk
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
Paying Paying Paying Legit and secured company, there are no hidden charges access-gains.uk
-
В нашей семье случилось горе с нашей маленькой дочерью. Ее зовут Соня, ей 1,5 года живет в Украине. У нее диагностировали рак почки! Нефробластома, почку говорят, нужно удалять! Метостазы ушли в легкие! 20.09 начали химиотерапию перед операцией. Где будет проходить операция после химии, пока неизвестно! Нашли клинику в Израиле. На операцию нужно 50 тысяч евро🥺🥺 Ее готовы взять в клиники Шнайдер Ихилов-Сураски и нужно вносить аванс! Кто может помочь финансово, данные оставлю ниже! 5355162310274863 Детки не должны болеть Спасибо большое за внимание! 🙏🙏🙏
-
В нашей семье случилось горе с нашей маленькой дочерью. Ее зовут Соня, ей 1,5 года живет в Украине. У нее диагностировали рак почки! Нефробластома, почку говорят, нужно удалять! Метостазы ушли в легкие! 20.09 начали химиотерапию перед операцией. Где будет проходить операция после химии, пока неизвестно! Нашли клинику в Израиле. На операцию нужно 50 тысяч евро🥺🥺 Ее готовы взять в клиники Шнайдер Ихилов-Сураски и нужно вносить аванс! Кто может помочь финансово, данные оставлю ниже! 5355162310274863 Детки не должны болеть Спасибо большое за внимание! 🙏🙏🙏
-
Всім привіт! Мене звуть Володимир - я викладаю англійську мову 🇺🇸 буду радий відповісти на всі ваші питання в особисті повідомлення 📩
-
О, повага за українську, а ти не безнадійний 😂