Ukrainian Edmonton
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 2-3 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Куплю авто бюджет 3500$
-
Зазвичай, найлегше влаштувати дитину саме в ту школу, до якої вона належить за місцем проживання. Тоді просто дитину зараховують у певний клас за віком, і досить часто в той же день, коли звернулися до школи. Якщо ж звернутися до школи не за адресою проживання, то можуть бути нюанси з оформленням у ту школу
-
Продаю беспружинный матрас Кинг Ціна $450 Купували 6 місяців тому за $1000 Гарантія 10 років Чохол, який можна прати . Висота матраса 27 см Район Southgate
-
Всем привет 👋🏽 Я помогу Вам вывести ваше дело на новый уровень и представить ваши услуги в интернете ! Я занимаюсь созданиями сайтов любой сложности под ключ, от лендинга и до интернет-магазина, сайта аренды автомобилей, бронирований и многое другое 👨💻 Также после создания сайта возможно настроить рекламу 🌐 Обращайтесь в личные сообщения, спасибо за внимание 😇
-
выслал ссылки на последние работы в личные сообщения ( тут нельзя ссылки высылать )