Ukrainian Edmonton
-
Можливо хтось має бізнес в Альберті в сфері харчової промисловості або має таких знайомих? Цікавить декілька питань щодо документів та самого відкриття🙌 Буду дуже вдячна за інформацію 🤍
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна допомога з ремонтом авто але сума від механіка дуже велика, можемо допомогти з фінансуванням ремонту авто (без перевірок кредитного рейтингу). за подробицями можете звертатися в приватні повідомлення.
-
Доброго вечора. Можливо хтось може підказати контакти нотаріуса в Едмонтоні. Потрібно зробити довіреність. Дякую
-
Orbit
-
👨💻Проводим набор в команду по аrbитражу крuптовалюt 🪐Берем как новичков, так и опытных трейдеrов. Проводим беcплaтное обучение 💶Возможноcть заrабоtaть от 10% от депоzита в день. Раbотаем только c крупными биржами, без обmенников и так далее Пишите в лc, не cтеcняйтеcь!
-
Це назва організації? Як їх знайти? Дякую
-
Добрий день,в робочий час сталася травма(перелом кістки ноги) на яку фінансову підтримку можна розраховувати і куди треба що заповняти/ відправляти? дякую
-
Доброго ранку. Які медичні заклади є і за якою адресою для проходження медичного огляду дитині по програмі Cuaet. Бажано NW. Дякую
-
Всім привіт! Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 10+ років! Розмовляю як носій, пишіть в приват- відповім на всі питання
-
Це магазин українських товарів. Пошукайте на гугл картах адресу і приїдьте туди
-
Всім привіт, якщо вам потрібна допомога , і ви шукаєте стоматологію яка співпрацює з бенефіт карткою . Та інформацію про бенефіт . Звертайтеся в особисті ✉️. Наразі я тут працюю і допоможу вам з записом та перекладом . Нагадую що бенефіти закінчуються в січні
-
в якій стороні ви живете?north ? South?
-
пролистайте трошки вище, сьогодні вже було це питання.