Ukrainian Edmonton
-
/scam
-
Всем привет! Отдам кролика, с клеткой и всем что нужно на первое время Кролик очень хороший, ручной😊
-
Его потом можно использовать в еду?
-
Доброго дня, напишіть будь ласка)
-
Кто снимал с пртватбанковской карты в канаде гривны,конвертируя в доллар,какой процент платили и какой банк
-
/scam
-
Знакомые расплачиваются укр. карточкой в магазинах. Говорят, что так снимается меньший процент при конвертации. Гривна автоматически пересчитывается в cad
-
Привіт. Шукаю співмешканку, щоб орендувати разом двокімнатну квартиру в Едмонтоні найближчим часом. Кому цікаво подробиці, пишіть в приватні повідомлення.
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 20 Jul 2023, 18:51 last edited byДрузі, якщо ви міняєте водійські права і скоро ваш день народження, то прийдіть після В мене день народження 22 липня, через 2 дня. Я тільки що сплатила 60 доларів. Якби прийшла 24го, сплатила 43. Але мені це пояснили вже після 😡
-
Дяккю, що ділитесь такими речами.
-
Можна будь ласка посилання
-
3-3,5 кад комісія канадського банку і 2% бере приват за зняття готівки. Працює приватбанковська карта в: Scotiabank, TD, BMO. Це точно перевірено, можли це в якихось не памятаю. Бо десь зустрічав проблему з подвийною конертацією. Треба бути уважним.
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 20 Jul 2023, 19:23 last edited byА є ліміт на зняття?
-
Це не відсоток при конвертації. Просто якщо знімати готівку, то банк додатково бере 2% за зняття готівки, а при оплаті картою відповідно не бере. А конвертація відбувається в обох випадках по одному курсу.
-
курс грн-кад приблизно однаковий в усіх банках різниця може бути в копійках. Так що все однаково що пумб що приват що монобанк.
-
Я платила карткою. В мене пумб так значно дешевше і нічого ніхто додатково не знімав. Просто курс гривні до CDN
-
звісно. Згідно з постановою НБУ еквівалент 12500 грн. на тиждень.
-
Причём здесь пумб, к моему вопросу о снятии средств с приватовской карты?люди не внимательные
-
Я за снятие нала писал.интересовался за процент.а вы уже не в тему
-
Да всі бачили ваше питання. Річ у тім що дешевше платити карткою. Якщо вам потрібен кеш банк charges u. That’s all!
30 Jan 2023, 02:31
7181/18168
2 minutes ago