Ukrainian Edmonton
-
Кто может посмотреть, какие правила, если кошка въезжает из Чехии, пожалуйста 🙏
-
Ни с чего не заходит(
-
То у вас якась проблема з телефоном чи інтернетом. Може, якісь блокування стоять
-
А я ломал голову зачем Вам этот сайт
-
Вітаю . Чи є тут хтось, хто подавав батьків / сім'ю за новою програмою для українців? Ukrainian family reunification?
-
Думаю проблема в том, что я в Европе, с телефоном проблем никаких быть не может, ему и 3 месяцев еще нет
-
Привет! Напишите в чат Pets to Canada и там Вам помогут!
-
Ну, тоді виходить так, як вам і писали вище - якісь регіональні обмеження
-
Добре , дякую
-
Є група PR CUAET, долучайтеся, там є спеціальна гілка по цій програмі
-
Підкажіть будь ласка, чи є в Едмонтоні служби таксі з дитячим автокріслом?
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Дякую
-
доброго вечора, хотів запитати чи хтось навчається в centre high?
-
я думав з 1 лютого, це рахується як 2 семестр
-
О, мені теж цікаво, бо донька піде туди на наступний навчальний рік. Тож теж послухаю
-
Так, як раз початок семестру. За те, що 2-й семестр, а не 1-й, переживати не треба. Бо кредити за предмети нараховуються з початку кожного семестру
-
Доброго вечора можливо хтось знає скажіть будь ласка чи можливо піти в лабораторію та зробити аналіз крові баз направлення лікаря в Едмонтоні та чи можете порадити хорошого лікаря можливо є такі які розмовляють українською мовою дякую
-
Хай 🙌🏼 Хто летить в Едмонтон або Калгарі наприкінці лютого - початок березня? Або є знайомі які летять… Потрібна допомога 🙏🏼
-
У вас не візьмуть в лабораторії аналіз без направлення від лікаря
30 Jan 2023, 02:31
11921/18223
about 10 hours ago