Ukrainian Edmonton
-
Скаргу надіслано
-
Now надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7189
-
🔥 50% скидка на любое окрашивание! Осталось мало мест — успейте записаться и обновить образ!
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка Україномовного працівника банка в Едмонтоні,Банк CIBC дякую !!!
-
Здається квартира з 1 березня по 30 квітня 2025 року 1 bedroom apartment 🏡 Вартість оренди: • Березень: 1352$ (за чинним контрактом). • Квітень: 1352$ (за чинним контрактом). • При продовженні з 1 травня — 1429$ на місяць. 🔑 Депозит: 400$ (повертається за умови дотримання умов договору). 💡 Що входить в оренду: • ✅ Паркомісце (вже включено у вартість, зазвичай 30$/міс). • ✅ Усі комунальні послуги: вода, електрика, опалення. • 🌐 Інтернет — 40$/міс (сплачується окремо). • 🏋️♂️ У будівлі є невеликий спортзал. 🧺 Пральня: • На кожному поверсі є кімната з пральною машиною та сушаркою (оплата окремо 2,25 кожне прання.) 🌳 Зручне розташування: • Поруч мальовничий парк Alberta Legislature Grounds — чудове місце для прогулянок і відпочинку. • У пішій доступності супермаркети, кафе, ресторани. • Недалеко знаходяться River Valley Trails — найбільша паркова зона міста для активного відпочинку. • Зручний доступ до громадського транспорту (автобусні зупинки та станція LRT поруч). • Швидкий виїзд у центр міста та до основних дорожніх розв’язок. За фото пишіть у приватні повідомлення.
-
Дякую!!!!
-
Mira sent multiple messages that looks like a spam. Why was my message deleted? Spam deleted in this group: 7215
-
Lukova Ludmilla надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7223
-
Futur Mania надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7225
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Mariia Quarz надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7227
-
Відділення за адресою 11504 104 авеню (Олівер), дівчина в хіджабі українка, ім'я не пам'ятаю.
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано