Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня 3 хлопців шукають будь яку роботу Будова ,склади ,доставка Англійська початковий рівень Місто Едмонтон Автомобіль є
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
Привіт. Терміново шукаю 2-х бедрумне житло ( бейсмент, апартаменти). Проблема в терміновості і в тому, шо є маленька собака. Може бути також 1 бедрум, якщо є можливість зняти на пів року максимум. Деякі райони вже знаю. Рентфастер весь обшерстила по тих районах які знаю. І маю аж 3 апоінтменти😔, ще й з бюджетом вищим, ніж очікувала. Не хочеться жити біля зомбі, бо вечорами вигулювати собаку страшно. Якщо ви вже маєте житло в безпечному ( на скільки це можливо) районі, поділіться будь ласка контактами.
-
Маєте посилання ?
-
Привіт, хто був на презентації амазон і має посилання як податись?
-
Чи можна вам написати в особисті повідомлення?