Ukrainian Edmonton
-
Привет всем есть вопрос
-
Кто менял польские права здесь ? Сколько ждали проверку польских прав?
-
Да дело в том что я уже 3 жду и все не как
-
Тобі мали сказати, обично біля 2х неділь
-
Пожалуйста дайте контакты с Владимиром пеиевоз
-
Можливо праздніки…
-
3-5 місяця я чикав
-
Всім привіт, потрібна допомога з доставкою матрасів, одного чи двух, з 15922-112А street до 604 62 St SW, Edmonton, AB T6X 0K4...
-
3 месяца проверка😨
-
Привіт усім! Нещодавно відкрили свій магазинчик квітів🌸. Florans_ca підписуйтесь, замовляйте, будем раді допомогти☺️. Доставка буде безкоштовною на замовлення від $150.
-
📌Looking for a job Вітаю, мене звуть Іванна. Два місяці тому я прилетіла в Канаду, і досі в пошуку роботи. В Україні поєднуючи з навчанням в університеті, я працювала офіціантом на корпоративах і весіллях. З початком війни переїхала в Польщу, де працювала в кафе(готувала на кухні, обслуговувала клієнтів за касою, приїмала товар, та мала багато інших обов'язків). В Канаді, я відіслала сотні резюме, також розносила, але нажаль результату не має. Готова працювати на складі, посудомийкою, помічником на кухні, покоївкою. Можливо тут хтось допоможе(маю резюме за канадськими вимогами)? Рівень англійської—початковий, але активно вивчаю. Hello, my name is Ivanna. I arrived in Canada two months ago and am still looking for a job. In Ukraine, I was working as a waiter at corporate events and weddings while studying at the university. When the war broke out, I moved to Poland, where I worked in a cafe (cooking in the kitchen, serving customers at the cash register, receiving goods, and many other duties). In Canada, I sent hundreds of resumes, I also delivered them, but unfortunately, there is no result. I'm ready to work in a warehouse, as a dishwasher, kitchen assistant, maid. Maybe someone can help me here(I have a resume according to Canadian requirements)? My English level is beginner, but I am actively learning.
-
Привіт, доброго дня! Ми наймаємо студентів або дорослих для роботи за гроші або за гнучкий робочий день від 3 до 4 годин на день і з хорошою оплатою, якщо хтось зацікавлений, неповний або повний робочий день. Нічна зміна Закидайте своє резюме в особисті повідомлення