Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня, підскажіть де пройти обовʼязковий медогляд в районі Downtown або поблизу цього району. Що взагалі потрібно щоб пройти. І що робити далі? Читав що потрібно змінювати ворк перміт після медогляду. Дякую.
-
Вору перміт не змінюється
-
Добрий день, я кондитер з України. Пропоную свої послуги кондитера: У мене ви можете замовити: - Капкейки - Бенто торти - Торти На перше замовлення діє знижка Для детальнішої інформації залишаю свій номер +8259773301 А ще мій дорогий друг залишаю своє портфоліо для точнішого розуміння моєї творчості. Дякую Гарного дня
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
Привіт усім, доброго дня, я не знаю, чи хтось тут зацікавлений у вакансії неповний робочий день або повний робочий день із хорошою щотижневою зарплатою, будь ласка, надсилайте резюме в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації… Дякую
-
Хто купував авто через Копарт, цікаво продедура отримання номерів якщо авто має ран ЕНД драйв
-
Школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 запрошує усіх бажаючих на онлайн навчання. Цікава форма навчання. В нас індивідуальна программа, яка підбирається та створюється індивідуально під вас та ваші вимоги, тобто комусь потрібен більше розмовний, комусь граматика, комусь просто для роботи, подорожей, перегляду фільмів та серіалів, або бізнес англійська, IT англійська)
-
Привіт усім, чи має хтось бажання гарно провести вихідні у молодіжній компанії ? Роздобути нові знайомства? Подробиці в особисті 🙈🇺🇦
-
Якщо Ви не плануєте працювати з дітьми чи пенсіонерами/людьми похилого віку чи в лікарні то змінювати Вам нічого не треба, в разі якшо плануєте працювати з вищепереліченними категоріями людей чи в лікарні, то обмеження з дозволу на роботу треба знімати, всі данні вашого медогляду автоматично відправлено куди треба
-
Кто-то искал где можно купить нормальные cигapeты, Нееts и Nео? Мне знакомые которые давно тут живут дали магазин где они заказывают, сегодня забрала свой parliament) Так что если кому-то надо подсказать - напишите мне
-
For my new friends
-
підкажіть будь ласка, чи може хто знає може. можливо хтось чув що організується якась зустріч дивитись євробачення?