Ukrainian Edmonton
-
На сайте EPS. Background check. Можно оплатить онлайн (76 долларов) и подгрузить фото документов.
-
21 день.
-
Шукаю компанію поїхати в Japanese garden з машиною 🫣. Пишіть в приват. 🫣
-
Доброго дня. . Сервис в якому я працюю, шукає майстра з ремонту телевізорів. Деталі при зустрічі. . Англійська не обов'язкова, але буде добре, якщо ви знаєте! . Кого цікавить, напишить мені, я передам ваш телефон власнику, або допоможу при спілкуванні.
-
8 people are needed for landscaping work in Edmonton. It is physically hard work so strong people are needed. $18/h. It can be 7 days a week, 8-10 hours daily. Phone Ash about the details. +17807105582. 8 осіб потрібно на роботу на landscaping в Едмонтоні. Це дуже важка фізична праця тому потрібні сильні люди. Оплата $18/год. Робота можлива 7 днів на тиждень по 8-10 годин на день. За деталями звертайтеся до Ash +17807105582.
-
Доброго вечора, шкаю майстра з ремонту одягу, підшити штаны, хто може допомогти? Район West Edmonton Mall
-
Доброї ночі, моя мама займається , район Terwillegar, біля Terwillegar recreation center , якщо зручно .
-
Доброго ранку. Від щирого серця вітаю всіх мам з Днем матері. Бажаю вашому материнському серцю ніколи не знати смутку чи горя за своїх дітей. Нехай любов і повага від ваших дітей завжди окриляють вас. Міцного здоров’я і натхнення, сімейного щастя і благополуччя. Нехай такий неймовірний дар, як материнство буде для вас завжди джерелом радості і позитиву. Нехай все у вас буде добре! Ми вас любимо і дякуємо, що ви є бо без вас нас би точно не було.
-
Всім привіт, чи працює хтось кравцем з групи? Взагалі хотів би запитати чи є потреба в досвідчених кравцях в Едмонтоні, може хтось щось чув на цю тему?
-
Вітаю, а як можна звʼязатися з Вашою мамою, хотів би запитати декілька питань на кшталт праці кравцем