Ukrainian Edmonton
-
Сімку я отримала безкоштовно в Торонто, АЛЕ, в Едмонтоні змінила оператора, бо коли поповнюєте рахунок сімки що з Торонто, ви більше платите налог, а в Едмонтоні якщо отримаєте сімку, то налог буде менше. В мене на сімкі Торонто був тариф 65 в місяць і з налогом виходило 73. А в Едмонтоні тариф 60 і з налогом 65.
-
Податок!
-
Вітаю, Мене звуть Анжеліка (клінічний психолог). Проводжу онлайн консультації (для дорослих та дітей від 10 років). Пропоную першу консультацію безплатно (для українців). Працюю з наступними питаннями: - депресія; - стосунки з близькими; - булінг; - самооцінка; - страхи, тривога, стрес; - емоції; - панічні атаки; - робота; - утрата; - імміграція. В разі додаткових питань, прошу сміливо писати в приватні повідомлення. Всім миру та гармонії.
-
Авто на будь-який смак та гаманець Завітай до нас вже сьогодні, аби отримати детальну інформацію щодо умов фінансування для українців Нагадую, що мінімальними умовами для отримання кредиту є: 1. Наявність прав 7-5 класу 2. Працевлаштовані мінімум 1 місяць Також, завжди є можливість придбання авто за готівку 4 Riel Dr, St. Albert, AB T8N 3Z7 +1 870 670 0483
-
Когда сайт допилят? Разделить по странам пожалуйста
-
Доброго вечора. Хотів дізнатися чи NOC 75119 підходить для подачі на PR за програмою Alberta opportunity stream, так і не знайшовши відповіді. Підкажіть будь-ласка якщо хтось знає як це перевірити. Дякую
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста где можно ознакомиться с результамами своего мед.экзамена.на портале IRCC еще не отображается результат. Может нужно подождать дольше? или может нужно где то в другом месте посмотреть.заранее благодарен за ответ.всем мира
-
Аааа бісить дурна група, неможливо нормально ділитись інформацією
-
Видаляє будь-які мережі з посиланнями, були посилання для тебе, дивись в іншій групі (електриків)
-
Ребят, подскажите. Продали наушники палённые на маркетплэйсе. Реально ли как то деньги вернуть?