Ukrainian Edmonton
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка вас цікавить, чи буде вам цікаво, що розміщує інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашої безкоштовної записи Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати.....
-
Привет, знаю место где учат бесплатно английскому онлайн, там круто, можно разговорный поставить очень быстро, кому интересно, пишите в личку.
-
Пейсенд
-
Тогда будет всё работать
-
Надо его удалить и заново поставить и сделать реестрация на канадский номер
-
ПРАЦЯ ЗАРАЗ!!! Робота з обслуговування клієнтів!!! Потрібні персональні помічники, адміністратори Payroll Clark мають стати частиною наших агентів із розміщення житла в усьому світі, ця робота в сфері нерухомості широко прийнята в усьому світі, працюючи безпосередньо з дому.
-
Протягом тривалого часу наші клієнти запитують про правові концепції в Канаді, такі як: заповіт, живий заповіт, довіреність, директива щодо здоров'я, планування спадщини та інші. Незалежно від того, в якому віці або етапі життя ви знаходитесь, навіть якщо ви дуже молоді, дуже важливо знати більше про ці концепції. Згідно з досвідом, не знати та не виконувати такі правові процедури під час здоров'я, навіть у дуже простих та початкових випадках, може створити великі проблеми для нас та наших родичів до тих пір, поки ми живі, а навіть після смерті. Тому, в неділю, 8 липня, з 10:00 до 12:00 в нашому офісі буде проведено семінар з одним з Licensed Certified Alberta Commissioner для наших улюблених клієнтів, який надасть коротке пояснення про всі вищезазначені питання, зокрема, щодо сімей, та надасть допомогу з прямим оформленням та сертифікацією деяких з цих правових документів на місці. Скористайтеся цією унікальною можливістю для оформлення своїх правових документів, щоб мати спокій у разі виникнення проблем, які можуть статися або не статися. Зареєструйтеся та забронюйте своє місце за допомогою телефонного дзвінка. Цей семінар буде проводитися англійською мовою з особистою присутністю. Шані Ескандері 7806556337 Фізозе Камалі 5879266763. 8711 50 St NW Office#208, Edmonton, AB T6B 1E7
-
Хтось відкривав свій бізнес у Едмонтоні?З якими нюансами зіштовхнулися?