Ukrainian Edmonton
-
Всем привет! Мы (М35 Ж30 Р8) находимся сейчас в Норвегии и рассматриваем Альберту как новый дом. Подскажите пожалуйста как обстоят дела с рынком работы? Реально ли успеть устроится куда-то подсобником или на завод за пару недель, если английский Б1-Б2? Есть опыт в маркетинге но он, видимо, не применим. Образование - Компьютерные системы и сети.
-
Сьогодні! Концерт гурту СКАЙ в Едмонтон! Початок о 8ПМ. Квитки при вході.
-
Та ніхто вам не наворожить ваше майбутне! Хочете їдьте пробуйте, все дуже індивідуально: хтось з ходу і житло і роботу знаходить, а хтось і за рік не може знайти ні пристойного житла ні роботи. Головна порада - майте гроші на зворотні квитки!
-
от цікаво. Ми міняли з чоловіком разом. день народження в нас в кінці восени, міняли у травні. І от мої права коштували 60, а чоловіка 43. Класс відкрили нам однаковий.
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 21 Jul 2023, 00:07 last edited byтак, зараз почнемо з вами підозрювати канадійцев в дескредитації жінок 😂 там ще якийсь звʼязок з ворк пермітом. але я, якщо чесно, не дуже зрозуміла. а от про ДН зрозуміла
-
а який клас дали?
-
та який зв'язок там може бути з ворк пермітом коли він майже у всіх однаковий?!
-
ну і яка залежність, у всіх в межах дії CUAET програми видані😆
-
аа так ви ще не отримали. Тоді швидше за все принесуть GDL.
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 21 Jul 2023, 01:07 last edited byЗвʼязок в датах. Вони у всіх різні )))
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 21 Jul 2023, 01:07 last edited byТакі випадки я вже чула
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 21 Jul 2023, 01:06 last edited byМені сказали, прийде 5й фул. Але якщо буде щось інше, принести і вони замінять
-
В мене виходить не більше 380кандол. /тиж
-
Дружина теж в кінці травня міняла, то платили з податками 44,81 кад. Міняла теж не в день народження. :)
-
схоже ви знімаєте в непідходящому банку і втрачаєте значну частину грошей на подвійній конвертації.
-
Допоміг ще декільком сім'ям в Едмонтоні перевезти меблі з безкоштовного складу 🙂 Вам теж потрібна поміч з перевезенням речей або будь-яких меблів? Звертайтесь 😉 24/7
-
з 7ого класу?
-
Я міняв за 27
-
Ні, свої українські на 5 клас фулл
-
Тільки що глянув в банкінгу, то навіть 26$, за айді дружині більше заплатив - 32$
30 Jan 2023, 02:31
7201/18465
about an hour ago