Ukrainian Edmonton
-
в будь-якому regestry треба податись на Health card через 1-2 місяці прийде карта с анкетою для подачі на спеціальну програму по якій на рік, як для малозабезпечених будуть доступни парки, рекріейшин центри і проїздні зі знижкою. Кажуть десть можна напряму відразу цю анкету заповнити і купити відразу проїздний за 30 кад. Але я не в курсі я по першому шляху робив. У будь якому випадку допоки нема проїздного то купуйте квитки по 10штук за 29 с копійками на кастомер сервіс в супермаркетах чи на деяких заправках, можна і онлайн замовити у ETS. Точне місце точок продажу є на офіційному сайті ETS.
-
Хто шукав де придбати елeктрoнки 5% і стіки для Айкoсу та Глo - нaпишіть в привaтні повідомлeння і я вам нaдішлю контакт на магaзин де замовляю.
-
Я зрозуміла )) можна точніше. Ми в Мілвудсі. Якщо ближче до нас, то добре
-
Район Саутґейт
-
Дівчатка я шукаю майстра з манікюру і перукаря.
-
Привіт Допоможіть будь ласка розібратись. Може хто стикався на практиці ) Хочемо зняти житло на декілька місяців, є варіант, контракт до 31.10 (агенція Boardwalk), люди висиляються в кінці серпня і заїдемо ми, як буде відбуватися процедура, ми можемо якось вписатись в існуючий контракт чи робиться додаток до контракту? Чи розторгення контракту і підписання нового з нами ? Але нам не потрібен контракт на 6 місяців / рік 😒, хочемо лише спробувати той район який обрали, чи буде зручно і безпечно жити. *не відправляйте одразу в офіс агенції😁 хочу послухати, може були приклади Дякую
-
Привіт де можна купити загублені посилки з Амазон , дякую 😊
-
FountainTire працює
-
Спасибо.