Ukrainian Edmonton
-
Дивно, що люди з так званим "канадським стандартом" шукають досить часто роботу довше ніж ті, хто менше звертає увагу на канадський стандарт, а більше - на відповідність вакансії. Честно кажучи, я й гадки не маю, як виглядає канадський стандарт. Ми з чоловіком та друзями відправляли звичні нам шаблони резюме і Індид відповідав доволі швидко
-
Так, люди самі вирішують. Але спочатку мова йшла взагалі не про це. А про створення резюме за канадським стандартом. На яке я відповіла, що резюме не обов'язково має бути за канадським стандартом (адже це взагалі не має значення). Головне - абсолютна відповідність певній вакансії, видаливши фото, стать і вік. І це чудово працює. І за це мене якась жіночка обізвала злою жабою
-
Бо заважаю вам здерти з людей грош? Вже повно тут таких, хто відправляє на різні вакансії зроблене за гроші резюме, а результату немає. Бо головне - зовсім не резюме за канадським шаблоном. Воно може бути й за українським шаблоном, але без фото та віку. Головне - чітка відповідність САМЕ ТІЙ вакансії, на яку людина подається. Мають бути вказані САМЕ ТІ скіли та досвід, про які згадується у певній вакансії. Краще - навіть тими ж самими словами. З власного досвіду та усіх знайомих тут це найкращий варіант, який працює
-
Привіт, чи брав хтось авто в лізинг? Якщо так, буду вдячна якщо поділитеся досвідом
-
+380665512373 Павло
-
З телефону можно, чи тіки веб версія?
-
А в якому розділі в TD шукать переводи с картки на картку?
-
А які банки мають таку можливість?
-
А можете підказати, як навпаки зробити, з сівс на українську? Дякую!
-
Я використовую застосунок remitly, на карту приват банку гроші приходять за лічені хвилини, і комісії немає
-
Добрий вечір я пішов в ТД банк хотів скинути гроші в Україну сказали взяти лист і заповнити я так і не поняв чи це треба писати своє Імня ілі банка можливо вже хтось заповняв