Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ну, я не знаю про його розцінки. Але то вже (на мою думку) інше. То вже запропонували послугу і людина може або погодитися, або відмовитися. Саме це не є шахрайством. А ось те, про що мова йшла раніше - то вже шахрайство. Сподіваюся, люди, які постраждали від цих шахраїв, звернуться до поліції
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ні, тих, хто купляв у них матраци або ліжка, вони не обдурили (принаймні, немає доказів, які на це вказували б). А ось ті, хто їм віддали матраци (українці та канадці ) мають докази шахрайства - отримання товарів обманним шляхом (про що свідчить переписка) з подальшим отриманням вигоди (це теж вже доведено). При бажанні постраждалих канадійців або українців, цю сімейну пару можна притягнути до відповідальності (якщо не втечуть із Канади раніше)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6199785451T Offline
    t6199785451T Offline
    Vsesvit Center
    wrote on last edited by
    💙Психологічний центр «Vsesvit» пропонує для вашої дитини авторський курс «Розкрий свій Всесвіт»💙 💡Унікальний курс з розвитку найважливіших психологічних навичок вашої дитини 💡Живі онлайн зустріч 💡Заняття проводить професійний психолог 💡Міні групи, в якій ваша дитина зможе знайти однодумців і нових друзів 💡Для розвитоку емоційного інтелекту, емпатії, пізнання себе, покращення психологічного стану ‼️Група стартує вже 4 вересня! ‼️Різні вікові групи від 6 до 14 років! ✨Кількість місць у групі обмежена! Для детальної інформації і запису в групу, ставте ❤️ на повідомлення або пишіть нам!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6097327813T Offline
    t6097327813T Offline
    Yra Tanasiichyk
    wrote on last edited by
    Хотите увеличить количество продаж? Тогда вам к нам. Tanasiichuk Agency 🔹Продвигаем малые и средние бизнесы в социальных медиа. 🔸Настраиваем таргетированную рекламу 🔹Приводим постоянных клиентов 🔸Создаем фирменный стиль бренда 🔹Разработка логотипов / Motion Design 🔸Ведение страниц в соц.сетях 🔹Одноразовое создание визуальной концепции 9-21 пост/упаковка профиля 🔸создание чат-бота По консультации пишите в личные сообщения⬇️с
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Levytska
    wrote on last edited by
    Добрий день. Скажіть, будь ласка, де можна здати біометрію в Едмонтоні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5810760271T Offline
    t5810760271T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    На сайті IRCC є список.
    1 Reply Last reply
    0
  • t606676506T Offline
    t606676506T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    А дана особа така активна тут була, всім допомогу пропонувала, дякуємо автору, що попередив!
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    О, пропустив такий срач 🥴 Якраз людей з Калгарі в Едмонтон віз. В чому шахрайство, шановні? Що я вирішив продати матрас, який взяв безкоштовно? Він мені не підійшов, я вирішив продати за гроші. В чому проблема? Я не роблю на цьому бізнес! P.S. Зараз вже виставив на маркетплейсі його безкоштовно, щоб хейтери не луснули від обурення. А до чого тут мої перевезення? Ви хочете безкоштовно витратити сім годин свого життя та 60 літрів палива? Це Ваше право. Я нікого не змушую користатись мої послугами. Люди щасливі, що я їх зустрічаю вдень і вночі, безкоштовно консультуюю по першим крокам в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна Плекан
    wrote on last edited by
    Ви самі дали відповідь на своє питання, ви взяли матрас безкоштовно бо він був вам потрібен і були раді що безкоштовно але коли він вам не підійшов ви вирішили продати за гроші,чому? Чому не зробити той самий жест,як прийшов так хай і йде, так ще й за 99дол,як то кажуть хоч би чисто на каву чи бензин який потратили на дорогу щоб забрати. А ви вирішили заробити. Що до ваших перевезень мені байдуже,так це ваше право , але це....
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Так, дійсно, міг віддати безкоштовно. Але нікого не обманув. Власник подарував, я вдячний. Я не казав, що планую далі з ним робити. Тому ці дописи це чистий наклеп, за яке є кримінальна відповідальність!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia S
    wrote on last edited by
    Вибачте ,але вам кожного дня не підходять по 3-4 матраси ? Ми ж щодня бачимо на подвірʼї нові. Стоять мокнуть під дощем ,а потім сохнуть і направляються до людей. Принесіть вже нарешті свої вибачення. Бо це не наклеп. Це правда. І не погрожуйте людям кримінальною відповідальністю. Бо і вас можуть до неї потягнути. Бо ваші сосіди та власниця житла ,яке орендуєте бачили все на власні очі. Не хочу з вами сваритись й ображати. Але в даній ситуації ви справді не маєте рації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia S
    wrote on last edited by
    Брати речі безкоштовно в людей ,яким вони не потрібні -не є проблемою. Ви маєте право робити те що вам хочеться. Але в скрінах,які вище виставили є коментарі. І як кажуть ,то ваша сторінка. Де пишуть : «ми нещодавно приїхали ,нам це необхідно». Ось це вже не зовсім «чистий бізнес». Тому що люди зазвичай віддають меблі й виставляють фото в такі групи як «free Edmonton helps ukrainian» не тому ,що не можуть продати річ. А тому що хочуть допомогти новоприбулим.
    1 Reply Last reply
    0
  • t639125490T Offline
    t639125490T Offline
    Бандера
    wrote on last edited by
    Кстати, так вставлю 5 копеек. Видел как канадцы, так же само делают на маркетплейсе… Заберут бесплатно, а потом сами продают
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Матраси я беру безкоштовно на маркетплейсі, де люди віддають їх всім охочим, бо їм вони не потрібні. В них немає часу на їх утилізацію, доставку та інше. Я беру на себе забір, зберігання та доставку. Занести на 3й поверх- не проблема. Всі щасливі- і ті, хто позбувся матрасу без оплати забору, знесення та покупці, які дешево отримують матрас з доставкою та занесенням в хату. Це аморально, незаконно? Нещасливі тільки спостерігачі, в основному українці
    1 Reply Last reply
    0
  • t618784227T Offline
    t618784227T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    #реклама Дівчатка, пропоную послуги манікюру та педикюру в затишній атмосфері💅🏻 На перший візит знижка -10%‼️ •Досвід роботи в салоні понад 4 роки . •Інструмент проходить всі три етапи стерилізації , включаючи сухожар. •Понад 150 кольорів в палітрі . •Якісно , швидко , стерильно . 📌Поряд станція метро Clareview та автобусна зупинка . Для запису пишіть в особисті 💋
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Luis Williams
    wrote on last edited by
    ¡Privado! Зараз мій офіс шукає людей, які хочуть працювати вдома. ¡Досвід не потрібен, надається повне навчання! Уникайте необхідності планувати вбрання щоранку та заощаджуйте час на дорогу та гроші н
    1 Reply Last reply
    0
  • t5104944233T Offline
    t5104944233T Offline
    Евгения Довбыш
    wrote on last edited by
    Доброго дня віддаємо безкоштовно,не для перепродажу, локація St Albert
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Я вже все з'ясував з власником того єдиного безкоштовного матрасу, вибачився, що так образив його почуття. І виставив матрас безкоштовно на маркетплейсі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia S
    wrote on last edited by
    Я не називаю вас шахраєм. Але ще раз повторююсь. Не продовжуйте писати «нам не підійшло». Це не є правдою. Напишіть так ,як є. «Необхідні кошти. Вирішив заробити таким чином. Так як роботи поки нема. Приношу свої вибачення,якщо когось образив». І все. Цього вистачить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Згоден на 100%. Пару разів я так і писав, що є 100% правдою - ми новоприбулі, нам це потрібно. Нам це дійсно не підійшло і я вирішив продати. Міг віддати безкоштовно, але виставив на продаж. Але тут шахрайства 0. Людина подарувала - ти можеш використовувати подарунок на власний розсуд. Я не хочу розповідати про час та паливо, щоб забрати щось на іншому кінці міста.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags