Ukrainian Edmonton
-
Ну, я не знаю про його розцінки. Але то вже (на мою думку) інше. То вже запропонували послугу і людина може або погодитися, або відмовитися. Саме це не є шахрайством. А ось те, про що мова йшла раніше - то вже шахрайство. Сподіваюся, люди, які постраждали від цих шахраїв, звернуться до поліції
-
Ні, тих, хто купляв у них матраци або ліжка, вони не обдурили (принаймні, немає доказів, які на це вказували б). А ось ті, хто їм віддали матраци (українці та канадці ) мають докази шахрайства - отримання товарів обманним шляхом (про що свідчить переписка) з подальшим отриманням вигоди (це теж вже доведено). При бажанні постраждалих канадійців або українців, цю сімейну пару можна притягнути до відповідальності (якщо не втечуть із Канади раніше)
-
💙Психологічний центр «Vsesvit» пропонує для вашої дитини авторський курс «Розкрий свій Всесвіт»💙 💡Унікальний курс з розвитку найважливіших психологічних навичок вашої дитини 💡Живі онлайн зустріч 💡Заняття проводить професійний психолог 💡Міні групи, в якій ваша дитина зможе знайти однодумців і нових друзів 💡Для розвитоку емоційного інтелекту, емпатії, пізнання себе, покращення психологічного стану ‼️Група стартує вже 4 вересня! ‼️Різні вікові групи від 6 до 14 років! ✨Кількість місць у групі обмежена! Для детальної інформації і запису в групу, ставте ❤️ на повідомлення або пишіть нам!
-
Хотите увеличить количество продаж? Тогда вам к нам. Tanasiichuk Agency 🔹Продвигаем малые и средние бизнесы в социальных медиа. 🔸Настраиваем таргетированную рекламу 🔹Приводим постоянных клиентов 🔸Создаем фирменный стиль бренда 🔹Разработка логотипов / Motion Design 🔸Ведение страниц в соц.сетях 🔹Одноразовое создание визуальной концепции 9-21 пост/упаковка профиля 🔸создание чат-бота По консультации пишите в личные сообщения⬇️с
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, де можна здати біометрію в Едмонтоні.
-
О, пропустив такий срач 🥴 Якраз людей з Калгарі в Едмонтон віз. В чому шахрайство, шановні? Що я вирішив продати матрас, який взяв безкоштовно? Він мені не підійшов, я вирішив продати за гроші. В чому проблема? Я не роблю на цьому бізнес! P.S. Зараз вже виставив на маркетплейсі його безкоштовно, щоб хейтери не луснули від обурення. А до чого тут мої перевезення? Ви хочете безкоштовно витратити сім годин свого життя та 60 літрів палива? Це Ваше право. Я нікого не змушую користатись мої послугами. Люди щасливі, що я їх зустрічаю вдень і вночі, безкоштовно консультуюю по першим крокам в Канаді.
-
Ви самі дали відповідь на своє питання, ви взяли матрас безкоштовно бо він був вам потрібен і були раді що безкоштовно але коли він вам не підійшов ви вирішили продати за гроші,чому? Чому не зробити той самий жест,як прийшов так хай і йде, так ще й за 99дол,як то кажуть хоч би чисто на каву чи бензин який потратили на дорогу щоб забрати. А ви вирішили заробити. Що до ваших перевезень мені байдуже,так це ваше право , але це....
-
Так, дійсно, міг віддати безкоштовно. Але нікого не обманув. Власник подарував, я вдячний. Я не казав, що планую далі з ним робити. Тому ці дописи це чистий наклеп, за яке є кримінальна відповідальність!
-
Вибачте ,але вам кожного дня не підходять по 3-4 матраси ? Ми ж щодня бачимо на подвірʼї нові. Стоять мокнуть під дощем ,а потім сохнуть і направляються до людей. Принесіть вже нарешті свої вибачення. Бо це не наклеп. Це правда. І не погрожуйте людям кримінальною відповідальністю. Бо і вас можуть до неї потягнути. Бо ваші сосіди та власниця житла ,яке орендуєте бачили все на власні очі. Не хочу з вами сваритись й ображати. Але в даній ситуації ви справді не маєте рації.
-
Брати речі безкоштовно в людей ,яким вони не потрібні -не є проблемою. Ви маєте право робити те що вам хочеться. Але в скрінах,які вище виставили є коментарі. І як кажуть ,то ваша сторінка. Де пишуть : «ми нещодавно приїхали ,нам це необхідно». Ось це вже не зовсім «чистий бізнес». Тому що люди зазвичай віддають меблі й виставляють фото в такі групи як «free Edmonton helps ukrainian» не тому ,що не можуть продати річ. А тому що хочуть допомогти новоприбулим.
-
Матраси я беру безкоштовно на маркетплейсі, де люди віддають їх всім охочим, бо їм вони не потрібні. В них немає часу на їх утилізацію, доставку та інше. Я беру на себе забір, зберігання та доставку. Занести на 3й поверх- не проблема. Всі щасливі- і ті, хто позбувся матрасу без оплати забору, знесення та покупці, які дешево отримують матрас з доставкою та занесенням в хату. Це аморально, незаконно? Нещасливі тільки спостерігачі, в основному українці
-
#реклама Дівчатка, пропоную послуги манікюру та педикюру в затишній атмосфері💅🏻 На перший візит знижка -10%‼️ •Досвід роботи в салоні понад 4 роки . •Інструмент проходить всі три етапи стерилізації , включаючи сухожар. •Понад 150 кольорів в палітрі . •Якісно , швидко , стерильно . 📌Поряд станція метро Clareview та автобусна зупинка . Для запису пишіть в особисті 💋
-
¡Privado! Зараз мій офіс шукає людей, які хочуть працювати вдома. ¡Досвід не потрібен, надається повне навчання! Уникайте необхідності планувати вбрання щоранку та заощаджуйте час на дорогу та гроші н
-
Доброго дня віддаємо безкоштовно,не для перепродажу, локація St Albert
-
Я вже все з'ясував з власником того єдиного безкоштовного матрасу, вибачився, що так образив його почуття. І виставив матрас безкоштовно на маркетплейсі
-
Я не називаю вас шахраєм. Але ще раз повторююсь. Не продовжуйте писати «нам не підійшло». Це не є правдою. Напишіть так ,як є. «Необхідні кошти. Вирішив заробити таким чином. Так як роботи поки нема. Приношу свої вибачення,якщо когось образив». І все. Цього вистачить.
-
Згоден на 100%. Пару разів я так і писав, що є 100% правдою - ми новоприбулі, нам це потрібно. Нам це дійсно не підійшло і я вирішив продати. Міг віддати безкоштовно, але виставив на продаж. Але тут шахрайства 0. Людина подарувала - ти можеш використовувати подарунок на власний розсуд. Я не хочу розповідати про час та паливо, щоб забрати щось на іншому кінці міста.