Ukrainian Edmonton
-
-
Привіт , можливо хтось їде сьогодні з Калгарі до Едмонтону?
-
Кліматичні виплати оформляють через рік перебування в Канаді. Виплачуються кожних 3 місяці.
-
⚠️Ви розумієте, що не вистачає сил і ви не справляєтесь ⚠️Почуваєтесь невпевнено, маєте багато запитань до себе ⚠️Бажаєте покращити стосунки з партнером ⚠️Вам складно впоратись з дитиною своїми силами ⚠️Ви розумієте, що вашим близьким потрібна допомога Психолог - дитячий і дорослий - який допоможе Вам, Вашій дитині або Вашим близьким! Щоб отримати детальну інформацію, натисність❤️ або напишіть нам, ми допоможемо!
-
Добрий день шукаю Кімнату с 3 жовтня хлопець не пʼю не курю
-
Всім привіт. Приїзджаю в Канаду а саме в Едмонтон у вівторок 19,09. Можливо хтось може допомогти з пошуком безкоштовного житла на перший час. Або хоча б може поділитись інформацією куди звернутись. Мені 30 років, без шкідливих звичок, приїзджаю один. Буду дуже вдячний за будь яку допомогу. Дякую!
-
Добрий день, потрібна хімчистка авто. Не можу знайти контакти українців, які цим займаються. В кого є їхні контакти поділіться будь ласка. Дякую!
-
Хочу ще від себе добавити що з виплатами кому як повезе - ми з сином і невісткою приїхали разом, живемо разом і всі документи подавали одночасно. Так от їм прийшли виплати, а мені прийшло повідомлення що недостатньо інформації… прийшлось по новому оформити заяву і відправити поштою, відповідь чекаю вже 3 місяці…
-
⁉️ Пoчeму у кoго-то пoлyчaeтся сoздавать жизнь мeчты, а у кoго-то нeт⁉️ Вы cмoтpeли Фильм " Сeкpет" ❓ Читaли "Тpaнcepфинг peaльнocти"❓ Oтвeты, кaкие инcтpyмeнты paбoчиe, а кaкие нeт ты нaйдeшь нa Мacтep-клacce 🎁"Aлгopитм испoлнeния жeлaний"🎁 🌀Рeгиcтpиpyйcя yжe ceгoдня Пocтaвь нaпоминaние нa 23 сeнтябpя 12:OO Pm по Hью Йopкy. Пepeхoди в кaнaл Ccылкa в oпиcaнии пpoфиля Нa кaнaлe coздaниe из бyдyщeгo ты тaкжe мoжeшь пoлyчить бecплaтныe ceccии, кoтopые ты мoжeшь нaйти нa кaнaлe: 🌍 здopoвoе тeлo 🌍 ПpoЗpeниe 🌍 бeзoпacнocть 🌏 coздaниe с зeмлeй 🌍 инcтpyмeнты для yвeличeния финaнcoвoгo пpocтpaнcтвa 🧠Paбoтa с мышлeниeм ⚒Aлгopитмы и инcтpyмeнты для иcпoлнeния твoих жeлaний 🧲Пpaктики для coздaния жизни мeчты в лёгкocти 💪 здopoвoе тeлo 🚀Мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии для coздaния кoммyникaции сo всeлeннoй и измeнeния peaльнoсти.