Ukrainian Edmonton
-
Так і є, тут ціни невиправдано великі
-
Ну дивлячись як все організувати і які у людей проблеми з зубами. Цінник тут дорогий якщо не має бенефітів з роботи чи ще де з дентал кейр. Але вони покривають далеко не все.
-
Привіт всім. Можливо хтось знає, чи можливо і сам працює в автосалонах міста? Хочу взяти нове авто, а англійська ще тільки вчиться. Дякую за відповідь. Have a good day.
-
Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка чи знає хтось де купити морську капусту? Сушену або вже готову. Дякую
-
В багатьох працюють україномовні. Ви подумайте авто якої марки шукаєте спочатку. Маю контакти Chrysler Dodge Jeep, і в тойоту. По пошуку ще пошукайте, бачив і представників інших марок.
-
Добрий день Шукаю фотографа для парної фотосесії.Порекомендуйте когось будь ласка
-
Привіт. Мене звуть Макс і я персональний тренер у багатьох спортивних напрямках. 📍Працюю по всьому місту, а також онлайн. 🇨🇦 Тренуюся вже з багатьма українцями в Канаді. 🏋️♂️ Мої напрямки: Бодібілдинг - Спортивна Гімнастика - Розтяжка - Тренування з обтяженнями - Стійки на руках - Силова йога - Функціональний тренінг та TRX. Також я спеціалізуюсь на Схудненні та Масоннаборі. + Я пишу індивідуальні програми тренувань для вашого самостійного тренінгу. 📩 Для того щоб записатися до мене на тренування пиши в особисті повідомлення.
-
Втомилися від звичайних футболок? Наші футболки з авторським принтом вирішують це! Для українців у Канаді та США, які прагнуть виразити свою ідентичність. Ви не пошкодуєте, обираючи найкращу якість та дизайн від 1808PrintLab. На футболки почалісь сезонні приємні знижки. Дуже скоро, теплі і якісні худі! Не проґавте) Завітайте до нас!! 1808printlab.com
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я шукаю праці для трака 26 фіт . Бажано локал по Едмонтоні. Може в групі є логісти? Чи може хтось пораде?