Ukrainian Edmonton
-
Добрий вечір питання для автомеханіків,яка буде вартість зняти один двигун та поставити інший , equinox 2012 awd 2.4
-
Здається кімната для дівчини, у приватному будинку, з жовтня. У районі Hazeldan на півдні Едмонтону. Ціна 600 долларів зі всією комуналкою. +1 825-967-2001 - Марія Room for rent for a girl, in a private house, from October. In the Hazeldan area of south Edmonton. The price is 600 dollars with all utilities. +1 825-967-2001 - Maria
-
До 18:00 ви вже маєте пройти бота і чекати щоб вибрати консульство( в Едмонтоні, Торонто чи Оттаві) бо за 30 сек місця розбираються)) фамілію і імʼя пишете з клавіатури повністю, а не з підказки внизу вибираєте. Мені написало, що я неправильно написала свою. Стираєш-втрачаєш час, відповідно в кінці тобі напише: Упс, щось пішло не так! Твій час вже хтось забрав. То, як на біговій доріжці, хто перший натиснув Ок в кінці, той і отримав бронь. Успіхів.
-
Я чекав 3 місяці іза тупого Банка TD Canada
-
Привіт. Чи тут хтось,хто лікував своїм дітям зуби під наркозом? Відгукніться
-
Доброго вечора, так, ми лікували, все пройшло добре
-
Загальний
-
Скільки часу тривало? Що саме робили? Чи покрила витрати бенефіт карта?
-
Добрий вечір, я заповнював форму Climate Action Intcentive Payment Application яку форму потрібно заповнити якщо в тебе є діти нижче 19 років, чи є якась різниця чи це обов'язково чи ні, якщо є різниця скажіть де можна буде знайти цю форму.Якщо хтось знає відгукніться будь ласка
-
Ищем веб-дизайнера/фронт-енд разработчика в новый проект. (*) Шукаємо виключно українських розробників/українські компанії (Граждане остальных стран - не пишите) Задача: Написать сайт (многостраничный с большим функционалом) по определённому ТЗ с нуля, предоставить готовый html код, для которого в дальнейшем будет создан бэкенд. Рассматриваем кандидатов только с опытом работы. Это единовременный проект, под который мы не предоставляем обучение и тд. Чтобы не тратить не наше, ни Ваше время, сразу предоставьте ваше резюме/потрфолио и/или расскажите про Ваш опыт работы в данной сфере
-
Всім привіт! Вже в сьогодні, 29-го вересня, відбудеться наша перша вечірка у новому форматі та закладі в самому центрі Едмонтона - на Whyte Ave💃🕺 Приходьте щоб відпочити, потанцювати, натерти мозолі та зірвати голос після важкого робочого тиждня🎉 Готуйтесь запалювати під DJ QBO , який розкачає танцпол разом з MC Jscope🔥🔥🔥 Початок: 22:00 Локація: Bocha Premium Lounge. Вхід: 15$, 18+. Face control, Dress Code.
-
Тривалість близько 40 хвилин (дитині 8 років) видалили 5 зубів (молочних), на один зуб поставили коронку) всі витрати покрили бенефіти, потім через 5 місяців поставили пластини для вирівнювання , теж за рахунок бенефітів
-
Є тут люди які мають букети квітів на продаж?
-
В когось були ментолові сигарети?