Ukrainian Edmonton
-
ПОТРІБНО П'ЯТЬ ЩАСЛИВЧИКІВ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ПРАЦІВНИКІВ!!! Уважно прочитайте, перш ніж зв’язуватися зі мною напряму. Мені потрібно лише 5 працівників, які б працювали прямо з дому цього нового тижня, точніше, це неповний робочий день. Це не робота на основі комісій, працюйте та заробляйте гроші, перебуваючи вдома. Мені потрібні активні та повністю готові працівники, щоб перерахувати наші доступні одиниці нерухомості (будинок) для оренди, є кілька нещодавно відремонтованих та новозбудованих будинків, які потрібно опублікувати, щоб залучити наших орендарів. Зв’яжіться зі мною, якщо вам цікава та легка робота, якою можна займатися без будь-якого стресу чи досвіду, я тут, щоб підказати вам, що робити. До виплати хороша зарплата.
-
Доброго ранку. Хто як шукав host family поділіться досвідом будь ласка)
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Я обожнюю піталес і стрейч ☺️☺️☺️
-
Всем привет. Есть любители железного спорта / фитнеса / стретчинга? Или может желающие начать заниматься спортом? Улица / зал. Я приезжаю в Эдмонтон 5 марта и ищу тех, с кем можно было бы тренироваться. Я тренер. Специализируюсь на многих дисциплинах. Но понятное дело не «толкаю» услуги, просто предлагаю потренить.
-
Админы, please, не блокируйте! Помогите собрать на стабилизационную, эвакуационную Скорую помощь для работы на первой линии. Цена вопроса - 12т.долларов с оборудованием, бронированная -16, на какую наберётся... Возвращаюсь на фронт после ранения, квалифицированный военный доктор с 14-го. Больше двухсот вывезенных раненных, ни одного погибшего. Мой FB - Oleg Gordievsky. Отчёт, видео. Отвечу на все вопросы в личке. Спасибо. * Монобанк Гривна - 4441 1111 5119 7617 * Монобанк Доллар - 5375 4188 1336 4635 * Монобанк Евро - 5375 4199 1077 8370 Крипта - * BTC - bc1qxhxjrmkq32wqgctrz6cd9zuscl563ggpxr96vp * USDT ( TRC20 ) - TA77yRAaTkJpEnfXGtVsT5J6cbPnmKVEZr
-
Canada Place 9700 Jasper Avenue, Main Floor, Edmonton, AB T5J 4C1 +1 800-622-6232 www.google.com/search?tbs=lf:1,lf_ui:3&tbm=lcl&sxsrf=AJOqlzUjX3606mDcYuPsZVPTBF6ibYkgBA:1677518715995&q=address+to+open+sin+number+in+canada+edmonton&rflfq=1&num=10&ved=2ahUKEwj84a6ZnLb9AhWDBjQIHXvDBTYQtgN6BAgnEAc#rlfi=hd:;si:16876507729317280196;mv:[[53.690555899295376,-113.125722409342],[53.37467433360163,-114.15569067106075],null,[53.532909658341495,-113.64070654020138],11]
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
Солодкий привіт 🤍🍯 Зроблю ваші свята ще солодшим або зможу внести фарби у ваш звичайний день своїми тортиками та десертами😇🧁 Трайфли, бенто тортики, капкейки, тортики, кейс-попси, що ваша душа забажає Додаю фото своїх робіт, фото справи свого серця, так що велкам) Подробиці прайсу, десертів можна дізнатися у особистих повідомленнях! Також є сторінка в Instagram saharokk.cake Район Southgate, ціна 50 $ за кг бісквітні торти, медовик від 50 $ в залежності від класичний він або з додаванням горіхів, вишні, чорносливу) Трайфли, капкейки, бенто тортики, кейк-попси в залежності від кількості та начинки ціна буде варіюватися. 🍰🤍
-
Всім доброго дня ). Прилітаю з великою родиною (6 чол.,4 дітей) 24-го березня у Едмонтон та відразу планую влаштуватися на роботу. Маю вищу будівельну освіту "Менеджмент виробництва", але практичний досвід мінімальний. Тому готовий починати з "о" на будівництві. Бистро навчаюсь та гарно працюю у команді. Також можу працювати у спортивній сфері тренером бойових мистецтв (досвід 23 роки в Кіокушинкай карате та професійне карате, в Україні мав свій клуб), адміністратором, організатором подій, змагань, фітнес тренером та ін. Є досвід роботи у Франції у сільсько-господарській сфері. Готовий розглядати інші сфери діяльності, відкритий до нового! По приїзду буду мати машину. Рівень Англійської А1-А2 та надалі активно вивчаю індивідуально з вчителем 💪. Буду вдячний за допомогу 🙏