Ukrainian Edmonton
-
Добрий вечір я хотів запитати за програмування для віку 12 років якщо хтось знає відгукніться будь ласка.
-
Всім привіт! Вже сьогодні, 13-го жовтня, відбудеться наша друга вечірка в самому центрі Едмонтона - на Whyte Ave 💃🕺 Приходьте щоб відпочити, потанцювати, натерти мозолі та зірвати голос після важкого робочого тижня. Готуйтесь запалювати під DJ QBO, який розкачає танцпол разом з MC Jscope. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час. Початок: 22:00 Локація: Bocha Premium Lounge. Вхід: 15$, 18+.
-
Доброго вечора прошу вперше ,тому не знаю що та як правильно написати. Вибачте будь ласка за нахабність та вкрай дуже та швидко потрібно. Якщо коротко.Сина перевели до реанімації,стан погіршився. Діагноз попередньо:Аденома головного мозку, лівої стор. Самі неможемо знайти кошти. допоможіть хто може . Зараз терміново необхідно 3500ГРН.на ліки їх в лікарні немає вони задорогі та закордонні, а без них син дуже страждае. Ті що є в наявності в лікарні заслабкі. Напишіть нам хто дійсно може допомогти Допоможіть будь ласка ,полегшити біль моєї дитини. По можливості, зараз важлива будь яка підтримка. Документи надам всі що потрібно буде. Свої ,сина. Підтверджу відео зв'язком. Розумію що через "нелюдей" в наш час, припинили довіряти. Через це люди не вірять, тим кому дійсно потрібна підтримка в такий важкий час для всіх. Бережіть себе,мирного світу скоріше. Благослови Бог
-
Можу оформити страховку в Cooperators разом з Вами. Чудово знаю англійську. Послуга платна. Можна зробити це по телефону біля реджістрі. І одразу отримати номери на машину
-
А можно спросить платите ли вы налоги с вашего заработка ,а так же выписываете ли вы invoices?
-
Олександре, не викручуйтеся. Мова не про одного ображеного українця. І ви про це чудово знаєте. Ви справді хочете, щоб я скріни від багатьох людей тут виставила? До того ж, я взагалі не просила ні в кого ніякої допомоги. А ви почали мені чогось пропонувати свої платні послуги 😵💫 Може, просто краще помовчіть?
-
Ви, як росіяни, жертва пропаганди, дезінформації. Ви не знаєте мене особисто чи моєї дружини. Ви почитали одностороннє висвітлення ситуації одного ображеного українця і зробили свої висновки 🤦 А треба іноді включати критичне мислення! І не чіпайте моєї дружини, вона взагалі до цього непричетна! Щодо перекладу - це право кожної людини- шукати безкоштовний варіант вирішення свого питання або заплатити адекватну плату і зекономити час та гроші. P.S. Безкоштовно допомагати чи за плату - це вибір кожного. Я думаю волонтерити може та людина, в якої є інша постійна стабільна робота. Будь-ласка, допомагайте безкоштовно. Але не треба вихвалятись цим та засуджувати тих, хто бере за це плату. Мені треба сплачувати рахунки. В чому взагалі проблема, що людина бере плату за свої знання та витрачений час??? Люди не витрачайте свій час на хейт та засудження. Робіть корисне. Багатьом новоприбулим потрібна підтримка та вирішення їх проблем на початку нового життя. А не читати сварки. Ці чати не для сварок!
-
Канада относится у странам большой 7. За сколько лет жизни здесь я не знаю ни одного человека кто б работал и жил плохо . Я к тому что все приезжие рано или поздно станут местными, пояса не будут туго затянуты и дышать станет легче чем тогда когда приехали . И вот появится много свободного времени, где каждый будет вспоминать себя в первые годы иммиграции и свои поступки, способы заработка, людей которых встретил на пути. Тут каждому свое, каждый будет искать свои поводы гордости : кто то день и ночь мебель приехжим возил ( Дэвид), а кто то за звонок тарифы устанавливал
-
На жаль, так і є. В той час, коли одні допомагають безкоштовно, інші приймають цю безкоштовну допомогу, а потім перепродають її іншим людям, хто дійсно потребує. І Олександр Пархоменко - саме з цих людей. Безліч людей вже писали повідомлення, постили скріни переписки, де їх сім'я прохала про різні речі, так як нужденні українці, і одразу ж виставляла ці товари на продаж на різних платформах.
-
Как то нас не научили быть сплоченными, постоянно какие то стычки и желание заработать на своих, потому что на чужих не получится
-
Я бачу ми дружня нація допомагаємо один одному 😆
-
До чого хейтер тут? На Фейсбуку у групах лише лінивий не писав про ваші з дружиною схеми роботи з безкоштовними товарами в Едмонтоні (зі скрінами переписки і тд) До речі, послуги з перекладу дуже часто волонтери допомагають отримати тут безкоштовно. Тож нащо комусь платити вам за пару слів? Я теж, в свою чергу, порадила людині, як отримати послугу безкоштовно (якщо ви читали моє повідомлення, на яке відповіли з пропозицією платної послуги) Тож краще би просто промовчали
-
Оу. Помилився адресатом. Вибачте, не хотів потрапити на хейтера 🙈
-
Навіщо? Ви справді готові "настучати"? Як ви сплачуєте свої рахунки? Виглядає ситуація так, що з новоприбулими українцями краще не вести справи, бо це виходить дуже токсично.