Ukrainian Edmonton
-
Доброго ранку! Хто може допомогти по отриманню фуд банка? У мого чоловіка маленька зарплата,і йому постійно пишуть у фуд банку що нема місця. Допоможіть будь ласка!
-
🥀Плюси програли суд Порошенку - тепер доведено, що телеканалом керує Коломойський. Саме це 1+1 намагався оскаржити з 2019 року. Висновок - ніколи заперечуйте очевидного.
-
Доброго дня,я майстер - перукар з України🇺🇦, зараз живу і працюю в🇨🇦 Буду рада прийняти кожного. Чоловічі,дитячі стрижки 25$ Стрижка кінчиків 15$👩 Район Саутґейт За деталями в приват.
-
Добрий вечір, Наша мама буде повертатись в Україну 19.10 шукаємо для неї компаньйона, так як зовсім не говорить англійською. Маршрут 19.10 о 17.10 виліт Едмонтон - Амстердам авіалінії KLM з Амстердаму автобус Flixbus до Києва Зі свого боку зможемо завезти в аеропорт.
-
Підкажіть ще таке будь ласка якщо може знаєте. Тут так само адресу відправника потрібно вказувати у лівому верхньому куті конверта? Бо на конверт зі зворотньою адресою для відправки заявки на бенефіти дуже цікаво розташована адреса отримувача. Посередині конверта 😉🤣
-
Срочно🚨 🙏 работает мастер для показательной работы! #реклама #эдмонтонтрихолог #эдмонтонволосы #эдмонтонботокскератин #срочнобесплатно