Ukrainian Edmonton
-
Добрый вечер, может кто то знает где возможно купить фермерское молоко?
-
Добрий вечір!хто знає як відправити invoice? З додатку банка CIBC
-
Приветствую 💀 Одна из самых старых команд по крипто скаму набирает новых воркеров 💂 От вас нужно желание зарабатывать от 3000$, а с обучением поможем 👁️ Кто давно хотел изменить уровень жизни пишите в личные сообщения @Sergey_Ivestin, обсудите с менеджером дальнейшие условия работы 🎖️ И добро пожаловать в ряды хищников )
-
Всем привет !) Ищем перспективных менеджеров в сферу скама 💲 С обучением поможем ✊ Работа на удалёнке. Ставки нет ❌ Заводишь котлету делимся большим куском 🔥 По деньгам новички делают 1200-2400$ в месяц Опытные менеджера делают по 4000-6000$ себе в карман 😉 Хочешь залететь в сферу Даркнета и обуздать мамонта ?) Пиши в ЛС @Sergey_Ivestin‼️
-
Я шукаю чудову дитину💕це була б чесна та надійна людина, з якою я міг би поділитися своїми думками та почуттями, хтось, хто б приділяв мені увагу та в обмін на вашу здобич та підтримку, на кого я міг би покластися, коли я емоційно внизу, а також залишати мою компанію, як найкращі друзі, і вірю, що я подбаю про її потреби, рахунки, орендну плату та виплачу їй щотижневу допомогу, також візьміть свою картку 🥰😍. і немає надсилання зображень оголеного тіла, сексуального характеру, секстингу чи будь-якого іншого сексуального характеру❌ Будь ласка, надішліть мені повідомлення, якщо вас це цікавить?
-
Залежить від вашого рівня, знання мови складається з 4 аспектів головних: listening, reading, writing (grammar), speaking
-
Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
-
Я буду набирати учнів. Напишіть мені в приватні повідомлення.
-
Девчонки парикмахеры кто обучается либо закончил курсы здесь в Канаде напишите мне пожалуйста в личные сообщения есть вопросы, спасибо
-
ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Збір йде повільно, но я вірю в те що ми сможемо зібрати всю сумма. Зібрано 50250 грн Потрібно 106036 грн.. Карта монобанку. 4441111138110758 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Прибери своє тупе повідомлення Спочатку дізнайся, чим коригується слух при втраті слуху в дітей (і ти, тупе створіння, будеш здивоване, що це явно не слуховий апарат). По-друге - постити ще й обрізані довідки - така собі ідея. Адміни, заблокуйте цього шахрая, будь ласка.
-
Экзорциста как минимум