Ukrainian Edmonton
-
Продав всі відповеді на 4 клас для таксі є всі тестові завдання с відповідями на анг мові
-
Кому?
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога в останніх трейлерах до фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Неповний/повний робочий день - Гнучкий графік - Заробляйте щодня 30 доларів США за годину. - Потрібен базовий рівень англійської - Має бути 18 років і старше - Забезпечити професійне навчання 1-на-1 - Досвід роботи не потрібен Робота дуже проста, Part-Time достатньо витратити 1 годину на день і мати смартфон, щоб почати працювати
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога в останніх трейлерах до фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Вітаю всіх! Знаю, що скоріше за все скрипалів тут немає, але все ж таки сподіваюся.Я шукаю викладача по класу скрипки для себе. Закінчила музичну школу, з війною перестала грати і техніка впала. Тож розшукую наставника, який змусить мої пальці знову бігати.Дякую!
-
🇺🇦KALUSH ORCHESTRA вже скоро у твоєму місті! Даруємо - 23% знижки на квиток 🩷 Promo code: kalushfamily bomond. com/tours/kalush-orchestra-north-american-tour-2023
-
Знайомтесь це наша донька Aнюта і потребує негaйної Вaшої допомоги! У вересні нaм оголосили страшний діагноз - спинальнa м'язова атрофія І типу і якщо його не лікувати вона не доживе і до 2х років😭тому... ❗ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗ Коштів на дороговартісне лікування. ⁉️Для лікування потрібен 1 укол (Zolgensma) вартістю 2 млн. доларів⁉️ Ін'єкція робиться один раз на все життя. ‼️Благаємо кожного‼️ ДОПОМОЖІТЬ ЗІБРАТИ КОШТИ на препарат, який ВИЛІКУЄ і дасть шанс на життя.🙏 Будь ласка, допоможіть фінансово,репостом або молитвою🙏 Якщо ми об'єднаємось ми все зможемо 🕊️ Реквізити на допомогу: 💳5167619610231883 MorozMarina 🌎PayPal [email protected] ☎️ 0501483482
-
Уже продано
-
Цена?
-
Всем привет Сдаем с 1 декабря отдельную комнату в двухкомнатной квартире в районе Oliver park Все в пешей доступности Мебель посуда и отдельная ванная комната есть 700$ включая все услуги При надобности есть паркинг Подробности в личку
-
Доброго часу всім. Підкажіт як розібратися із банкінгом RBC, я не можу зрозуміти якого числа я маю погашати кредитку і яку суму я витратила, дякую усім
-
Открыта запись на бесплатный онлайн-урок по графическому дизайну для взрослых! Для занятия потребуется ноутбук или компьютер. За урок вы освоите базовые инструменты программы Figma и сделаете свой первый дизайн-проект🙂 Результаты обучения: 🔸 владение всеми инструментами Figma на профессиональном уровне с нуля 🔸практические навыки создания логотипов, сайтов, приложений и визуальных элементов в целом 🔸развитие креативности и аналитического мышления 🔸готовое качественное портфолио с различными проектами, которое можно показать при трудоустройстве 🔸возможность делать дизайн-проекты на заказ и зарабатывать на этом Пишите, кому интересно🙂