Ukrainian Edmonton
-
І ще "дуже добре" робите для невпевнених в собі українців, які зайвий раз подумають: "ой а що люди подумають, краще не буду брати меблі". Все просто, безкоштовні меблі просто опиняться на смітнику, або ж їх заберуть якісь інші мігранти.
-
Ок, а якщо є варіанти 2 : чекати на когось хто приїде забере, або ж просто зараз відвезти на смітник, люди в яких обмаль часу, просто викинуть на смітник
-
Вся ця істерія про "продав матрас, гадина!!11" не має сенсу в Канаді, де сортування і зберігання речей коштують так багато. І коли люди з достатком просто купляють нове, а від старого хочуть позбавитись. З того, що така кількість людей українських переймаються через це можно просто зробити висновки. Мені подобається теорія моралі рабів Ніцше, приведу приклад: роботодавець X порушує права робітників Y та Z, експлуатує їх за маленькі гроші, недоплачує. Замість того, щоб зрозуміти цей факт, і якось захистити разом свої права проти роботодавця. Y буде злитися на Z, на свого колегу в такій же ситуації, через те, що він "погано працює".
-
Продаються відповіді до тестових завдань 4 класу водіння (Таксі).
-
Так, особливо взимку 😂
-
Так, з досвіду життя в різних країнах, зробив такі висновки. В плані розповсюдженості "моралі рабів" українці дуже схожі на росіян, особливо старші люди. Хоча росіяни безумовно лідери в цьому питанні
-
Що якись неосвідчений окремий канадієць подумає - мені по-барабану
-
Просто в нас з вами різна мораль, за основу бере різні ідеї. Ви базуєтесь на якомусь колі обмеженому "знайомих канадійців", а також на принципі "що подумають сусіди". Але ми ж живемо в 21 сторіччі, тут це не так небезпечно "випасти з кола спільноти"
-
Ну це вотебаутізм для дурачків, я не буду відповідати
-
Але ж бог мертвий
-
По божих законах, ахаха?
-
По яких законах суд?
-
Що ви маєте під "хитрожопий"? Для когось це нормальна людина