Ukrainian Edmonton
-
Треба дивитись дозування, - чи порадитись з лікарем(може з України з кимось)- що краще, напишіть мені в особисті, я зкину фото і того і того
-
Вона в лютому 9 буде мати
-
8-9 років
-
Скільки років дитині?, є в таблетках і в сиропі- суспензія
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
🌟Пpoвoжу нaбoр в комaнду для тeх, ктo интepecуетcя зapaботком на kpuптовалюте. Наша тематuкa- мeжбupжeвий apбитpaж kpuпты, зapaбатываeм нa paзнице кyрcов. Обучение бесплатно, но в Дaльнeйшeм буду просить маленький процент от чистой пpuбыли С oбмeннuкaми или стopoнними сaйтaми нe рaботaeм, тoлько бupжи-гигaнты 💬С любыми вопросами писать в лс
-
Продаються відповіді до тестових завдань 4 класу водіння (Таксі).
-
Дякую. Вони сьогодні вихідні.
-
✨ Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 💋 Мeдикамeнти, cтiки іqоs gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут) 😉
-
Я на данный момент сижу на прием в больнице. Хотим сдать анализы и по результатам я отпишусь Вам. Огромное спасибо.
-
Добрый день. Я недавно у девушки по интернету перекупила себе ципрофлоксацин в таблетках, в инструкции есть указано что остром пиелонефрите помогает, если хотите я вам могу пластинку продать за ту же цену
-
Скажіть, а в якій саме лікарні і як там з чергами зараз?
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
Я відповіла трохи нижче подивіться будь ласка.
-
У вихідні дуже багато людей
-
Children emergency З 8:00 ранку і досі знаходимось.