Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт! Отримали LAP на всю родину. Я вже декілька разів перечитала welcome letter ✉️, викладач англійської, тож з мовою все норм, але я все рівно нічого не можу зрозуміти, окрім того, що можемо тепер в зоо ходити та проїзний замовляти. Може мені хтось підказати, що тепер нам доступно, які блага цивілізації))). Можна тут чи в особистих повідомленнях. Чи підкажіть, до кого звернутися.
-
Доброго вечора, може хтось шукає кімнату , пишіть є вільна кімната на 15 грудня ( тільки дівчата/ жінки)
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111140956446 Скрутний Сергій) Також є PayPal [email protected]
-
Приветствую 💀 Одна из самых старых команд по крипто скаму набирает новых воркеров 💂 От вас нужно желание зарабатывать от 3000$, а с обучением поможем 👁️ Кто давно хотел изменить уровень жизни пишите в личные сообщения @ilya_hrdist, обсудите с менеджером дальнейшие условия работы 🎖️ И добро пожаловать в ряды хищников )
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
Приветствую 💀 Одна из самых старых команд по крипто скаму набирает новых воркеров 💂 От вас нужно желание зарабатывать от 3000$, а с обучением поможем 👁️ Кто давно хотел изменить уровень жизни пишите в личные сообщения @ilya_hrdist, обсудите с менеджером дальнейшие условия работы 🎖️ И добро пожаловать в ряды хищников )
-
Доброго ранку дівчата підскажіть будь ласка гарного жіночого лікаря в Едмонтоні
-
Доброго ранку. Шукаю роботу у будівництві. Досвід понад 12 років. Шпаклівка, гіпсокартон, фарбування, плитка, венеціанська штукатурка, збирання дахів. І досвід є у багатьох сферах. Англійська у процесі навчання. Буду радий вашим додатком чи допомоги у пошуку роботи. Дякую велике заздалегідь.
-
Good morning. I'm looking for a job in construction. Experience more than 12 years. Putty, drywall, painting, tiles, Venetian plaster, roof assembly. And I have experience in many areas. English in the learning process. I would be glad to receive your application or help in finding a job. Thank you very much in advance.
-
Я отримав віддалену гнучку роботу, зверніться до мене, якщо це цікаво