Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня, шукаю окреме житло для однієї особи(до півроку, на 4-5 місяців) до 1000 доларів на місяць, без шкідливих звичок, маю всі документи. Буду вдячна за інформацію та пропозиції
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 18-19 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Snowboard boots 100$ Розмір 10
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
Всім привіт, хто купляв машину з рук. Можете поділитися досвідом будь ласка ?
-
Жива черга тільки для деяких дій, наприклад- подовження паспорта дитині
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
🗽День дoбpый! Ищy людeй в кoмaнду Мы cпeциaлизиpyeмся нa apбитpaжe мeждy вeдyщиx kpuптoвaлютныx биpж ✅ Bpeмя нa pa6oтy: 1-4 чaca в дeнь ✔️Пpeдocтaвляeм oбyчeниe 👍 Гapaнтиpoвaннaя пpибыль yжe нa этaпe oбyчeния 📌 C oбмeннuкaми или стopoнними сaйтaми нe paбoтaeм, тoлькo бupжи-гигaнты ⚙️Зaинтepecoвaны? Ждy сooбщeния!
-
Продам лижі 80$ 160см Можлива доставка
-
І мені будь ласка відправте групу бьюті
-
Зараз ми пропонуємо роботу з дому онлайн. Оплата становить 45 доларів США за годину, робочий день: 9:00-13:00 або 10:00-14:00, 30 годин на тиждень. Типи роботи: повна/неповна зайнятість Оплата: $45,00 на годину Гнучкий графік Розклад: з понеділка по п'ятницю Заявник має бути з Канади та мати 18 років і старше. Якщо цікаво, надішліть повідомлення Примітка _ потрібна базова англійська
-
Добрий вечір! Я з чоловіком шукаємо двокімнатну квартиру, буду вдячна за пропозиції! Дякую
-
💎🔍 Найди интимные фото любой девушки. Пиши в поиcке телеграмма: RVNK50
-
-
💎🔍 Нaйди интимные фото любой девушки. Пиши в поиске телегрaммa: RVNK50