Ukrainian Edmonton
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Доброго дня,я майстер - перукар з України🇺🇦, зараз живу і працюю в🇨🇦 Буду рада прийняти кожного. Чоловічі,дитячі стрижки Стрижка кінчиків 👩 Район Саутґейт За деталями в приват.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Всім привіт! Працюю в школі і потрібен костюм монстра на понеділок, 22 січня. В кого є костюм дорослий монстра дати на 1 день? Звичайно заплачу! Або підкажіть будь ласка, де можна арендувати костюм, якщо в Едмонтоні таке є. Всім гарного дня!
-
Рекомендую Іру. Мій чоловік стрижеться в неї давно. Дуже задоволений!
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Пошукайте на marketplace, якщо не купити, то може там є оголошення про оренду костюмів Або напишіть в якусь місцеву групу у Facebook, типу там мами Едмонтона чи може щось схоже є)))
-
Дякую за пораду 💙
-
Увага батьки! Вас вітає онлайн репетиторський центр Nova Школа Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови 📚 Математики 📚 Історії України 📚 Всісвітньої історії 📚 Англійської мови 📚 Хімії 📚 Біології 📚 Німецької мови 📚 Фізики 📚 Інформатики + підготовка до НМТ Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок. Для запису на урок пишіть мені в приватні повідомлення(@nova_shkola2).
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, в якому районі Едмонтона є двомовні школи??
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop 🏦 Abu Dhabi Commercial 🏦 Raiffeisen Zentralbank 🏦 Bank of Singapore 🏦 Bank of the West 🏦 JP Morgan Chase 🏦 Bank of America 🏦 BNP Paribas 🏦 Wells Fargo 🏦 Apple Card 🏦 Santander 🏦 Millenium 🏦 Sparkasse WhatsApp +34631692459