Ukrainian Edmonton
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Добрый день, поделитесь пожалуйста опытом оформления доверенности у местного нотариуса, если такой был, заранее благодарю
-
А вы им текст предоставляли доверенности с переводом, или как дела обстояли ? И сколько стоило если не секрет :)
-
О, круто, спасибо, не думал что они этим занимаются
-
Я позвонила и договорилась о встрече. Уже там на месте я рассказала что и на кого мне нужно оформить и походу дела она составляла текст . Возьмите как можно больше данных человека ,на которого будете оформлять доверенность (в зависимости от серьезности намерений ) . Стоило 40$
-
Понял спасибо, я в принципе подготовился уже, заранее токст составил у нашего нотариуса, вот думаю переводить его или они это сделают ) так что понял что не нужно, в общем спасибо 👍
-
Зараз тисячі людей будуть їхати, оскільки програма закінчується, з них дуже багато буде і одиноких мам з маленькими дітьми, і вагітних жінок. Тож гарантій, що отримаєте безкоштовний готель, нема. Ми в минулому році їхали перед закінченням програми (яку потім подовжили, як ви знаєте), то був повний аншлаг. Далеко не всі сім'ям з неповнолітніми дітьми надавали готель. Особливо, якщо діти не зовсім маленькі.
-
Скаргу надіслано
-
Всем привет! Ребят, кому не трудно, дайте адрес не дорогой лаборатории в которой анализы можно сдать
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Шановні батьки та діти ❤️❗ У мене є ідея для дітей, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість познайомитись з основами програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft ☺️ Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Дітки від 6 до 17 років Запис відкритий до 30.01 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
-
Скаргу надіслано