Ukrainian Edmonton
-
Всем привет 👋 Ребят подскажи те на каких сайтах кроме Фейсбука можно посмотреть дома Нас 6 человек и нужен дом с 4 комнатами и гаражом Буду очень благодарна за ответ 😌
-
Kijiji
-
За територією Польщі не працюють ці укр статуси, продовжені документи і так далі, у Франкфурті при пересадці витріпали нерви, годину у відділку тримали, але відпустили без депорту і штраф не дали
-
Друзі привіт🤗 здається простора студія в downtown. З 15 березня готова до заселення. За детанями звертайтесь в приват .🌃
-
Вітаю вас! Мені дуже соромно і не зручно перед вами, за це звернення, тому я відразу хочу вибачитися. Я до останього не хотіла, просити допомогу саме таким чином, але як бачите, все ж таки прийшлось. Якщо тут заборонено надсилати повідомлення такого типу, тоді відпишіть мені - я його видалю. Я розумію те, що зараз у всіх важке становище, і не кожна людина може допомогти, але я все ж таки спробую. Наразі, я з мамою і синочком деякий час живемо у нашої бабусі. Ми зовсім не маємо коштів, які зараз нам терміново потрібні на придбання сумішей та підгузків для маленького. Я прошу вас, не треба бути байдужими, допоможіть нам будь ласка, якщо можете. Хто копійкою, хто їжею, хто як, але допоможіть, не проходьте повз. Якщо у вас є можливість, то відпишіть мені в особисті. Бережіть себе. Бажаю вам успіхів!
-
Адмін,тут спам
-
Я не впевнена, що людина яка знаходиться в Україні, знає як писати резюме в Канаді. Просто боюся, що Ви витратите гроші, але резюме буде не по нашим стандартам.
-
Не можу зареєструватися. Допоможіть
-
Я тоже был а Польше с 7 марта до февраля. Я специально ходил в польский отдел по делам иностранцев и спрашивал, мне дали справку на каких основаниях я был в Польше что бв не было вопросов при перелете в Канаду. Но, я не нарушал 90 дней. Я до истечения этого срока ходил в этот же отдел что бы узаконить свое пребывание, и мне тогда сказали подать на карту побыту, я подал, даже если карту не дали, то все равно до рассмотрения (которое длится до сих пор) я уже легально был на территории. Не знаю поможет ли вам чем то эта информация, Но можете эмпирически предположить что нужно делать. Я бы посоветовал сходить и спросить до отьезда.
-
Въехал в Польшу до войны, безвиз закончился в мае месяце прошлого года, пару дней назад летел Варшава-Мюнхен-Торонто-Эдмонтон. Ничего не спросили, пропустили в Мюнхене без проблем
-
К сожалению польские институции скажут только то, что они не знают как действовать дальше по Европе, я звонил на польскую границу и ходил в ужонд раз 5, они все хором отвечали что проблем быть не должно, по крайней мере с их границей.
-
Були в Чехії з ВНЖ. В чоловіка в грудні 22 закінчилася робоча карта, він подав до грудня документи, щоб мати змогу ще січні попрацювати. В лютого його визвали на біометрію в поліцію. Я поїхала з ним, щоб закрити свою карту. Нам повідомили в поліції, що наші карти вони забирають, а ми можемо без проблем летіти через Німеччину. Ми попросили надати нам якісь документи, щоб дати підстави бути в Європі, бо якщо рахувати безвіз, то останні дати пересікання кордону були ще в 21 році. Працівниця сказала, що вона спитає, але навряд чи щось нам нададуть. Через пів годинки вона повернула мені мою карту і сказала, щоб я відправила її з Канади, а чоловіку вклеїли прекленовак до 28 лютого. Ми летіли через Франкфурт, то по моїх документах не було проблем, а чоловікові довго офіцер розглядав ту візу, ми ще показали фотокопію робочої карти, то нас пропустили. Якби, в Чехії ми не просили якісь підтверджуючі документи, то думаю, що могли б бути проблеми
-
Всем привет ❤️ Меня зовут Дарья 👧 Я сертификованный Мастер Бровисти и Ламимейкер ☺️ В мои услуги входит: ▪️Ламинирование ресниц ▪️Окрашивание и коррекция бровей ▪️Ламинирование бровей Работаю в салоне по адресу: 5153-55ave nw Edmonton, Alberta🇨🇦 Мой инстаграм : dashuly_a_m Приглашаю вас ко мне на процедуры ❤️