Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня! Допомагаю людині зняти обмеження на work permit. Чи хтось знає як зняти обмеження якщо мед огляд пройдений більше 12 м назад? Чи потрібно робити новий мед огляд?Дякую!
-
Доброго дня! Роблю торти та тістечка на замовлення. Бісквітні торти (Снікерс, червоний оксамит або з ягідною начинкою) - 30$/кг. Мусові тістечка (дуже легкі та повітряні). Ціна за одне 5$. За 12 шт. - 50$. Медовик (з горіхами/чорносливом/без начинок). Ціна 25$/кг. Наполеон - 25$/кг.
-
Сайт Kijiji, б/у речі
-
Пропонуeмо послуги за адекватну Bартiсть: Єдмонтон 🏢 Перевезення меблiв (Cклад )🚚 3ycтpiч 3 IKEA,футбанк /тощо Організуємо пeрeїзд 🛻🛻 3ycтpiч з aероnopту ✈️ 3ycтpiч з Kaлraрi /тошо Привеземо / вiдвеземо Прачюємо в буднi 3 17.30-20.00 Tа виxiднi 24/24 Bартiсть пo мiсту вiд 50-60CAD, окраїна / за місто - по домовленості. Пишiть/дзвонÌть #тpaнcрередмонт #доставкаедмонтон #зустрічаеропорт #трансфер #перевезенямеблів #доставкамеблiведмонтон + +1 (647) 278-5395 Сергій
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, можливо ви або ваші знайомі здають кімнату? Треба поселити молодого чоловіка, охайного, не пʼющого, прилітає до Канади в перше, дуже потрібна допомога. Будемо дуже вдячні
-
Квиток єдиний для всього, купляти або абонемент на місяць або паперові по 10 штук продаються багато де
-
Користуйтеся гуглом, не ліниться
-
Українська щирість і доброта не має меж😅. Якщо по справі, но новоприбулі українці купують пільговий місячний квиток на громадський транспорт за 35 доларів.
-
Привет, мы уже спрашивали с мужем пару раз, напишите в личные кто не против рубануться в настольные игры по выходным
-
Друзі, привіт. Мене звати Наталія, за фахом я психолог. Наступного понеділка ми з колегами проводимо відкриту групу підтримки в Едмонтоні. Це безкоштовна група для українців при підтримці українсько-канадського конгресу. Для реєстрації напишіть мені в особисті, бо цей чат не пропускає посилань і контактів. Такі зустрічі проводимо щотижня. Також вже зібрали одну закриту групу і плануємо ще. Якщо у відкритій групі змінюється склад, то закрита розрахована на 2 місяці, сталий склад учасників і є певна програма. Дуже корисно для розвитку, щоб пережити складні часи, допомогти один одному. Безпечний простір, спілкування, внутрішній ріст, пошук сенсів. Доєднуйтесь 🌸