Ukrainian Edmonton
-
Уроки англійської онлайн 🇬🇧🇺🇸 З нуля до В2☑️ Набір учнів на лютий місяць Подробиці в особисті або +
-
Вітаю! Мій чоловік шукає хлопця для подселення. 132 Avenue 108 Street North West Кому цікаво пишіть в приват. .
-
Друзі,всім привіт. У зв'язку з переїздом хочемо допомогти нашому лендлорду перездати будинок в якому ми жили. Хороша локація, Northwest. Багато шкіл поруч, недалеко магазини. 10 хвилин до West Edmonton Mall на авто. Підійде сім'ї з дітьми. Дозволяється з котом. Якщо комусь цікаво,пишіть за деталями в приват.
-
Звертаюся за допомогою до небайдужих громадян. Терміново потрібна Ваша допомога! Наш захисник який 19.01.2024 року отримав важкі поранення на лівому березі м.Херсон,на даний час знаходиться в реанімаціі у важкому стані(ампутація обох верхніх кінцівок та правої стопи). Хто має змогу допомогти ДЯКУЮ Номер картки на яку можна надіслати допомогу 5375524800403789 Rozhko Viktoriya PayPal
-
Типу убер для хендісенів Канаді таке не можливо, бо інший менталітет: 1. Люди бояться всі один одного, "не розмовляй з незнайомцями" 2.
-
Скільки коштує пробити затор в каналізаційній трубі на кухні?
-
Маємо для вас новий анонс, скоріш за все останні дати в цьому сезоні до Канкун, Мексика 🇲🇽💃🏝️ 📆Коли? 11-18 березня - 6 місць 19-25 березня - 6 місць Що включено? 🏔️ 6 днів подорожі 🚗 Орендований автомобіль ⛽️ Паливо, платні дороги та трансфери ⛺️ 6 ночей в апартаментах 🎭 Квитки в усі сеноти 🗿 Вхід в Chichen Itza ⛵ Прогулянка на катері та снорклінг 🏖 Дикий пляж 📍 Екскурсії та відвідування десятка крутих локацій 💵Ціна? $890 + переліт За деталями пишіть нам в особисті повідомлення 😉
-
Можете сьогодні під'їхати?
-
Балабол.
-
Да, вы морочите голову! Я вам скинул скриншот, что написал человек, который занимается. Я вам написал честно, что с вашим вопросом лучше обратитесь к специалисту с лицензией!! Вас что-то не устраивает? Мне кажется было бы куда хуже, если человек вам не качество устранит вашу проблему
-
Я вам голову морочу? 250 доларів - ви оголосили ціну, а потім відмовилися, бо ви не маєте ліцензії і не можете відповідати за наслідки вашої роботи. Оце - хендімен?
-
Зачем вы называли цену работы, которую вы не способны сделать?? Я вам помогаю, на будущее.
-
Как раз мне не скучно. У меня проблема, которую вы решить не в состоянии . Вот и всё. Хендимен.😅