Ukrainian Edmonton
-
-
Так в общем чате объясн ните, за какие услуги вы хотели 250 долларов. Может кому-то пригодиться
-
Вручну
-
40 футів і не вдалося? Щось нестандартне
-
Якщо ручна, можливо просто не має потужності щоб пробити
-
У вас пістолет чи ручна?
-
Ще один. Маю змію на 40 фітів. Не чистить
-
Сам в шоці
-
Чи не могли б ви пригостити, якщо привезе )
-
-
Чи можете сало привести?
-
Доброго дня У звʼязку із переїздом продаємо речі 🏡 Пишіть в пп, відправлю фото/відео і ціни 🤝 📍(можна забрати вже) ⁃ Чайник ⁃ Фен ⁃ Штори ⁃ Відпарювач для одягу ⁃ Килим у вітальню ⁃ Посуд та різне приладдя для кухні ⁃ Настільна лампа ⁃ Шкафчики на колесах для книжок або іншого ⁃ Шкафчики тканеві для речей ⁃ Гиря 55 ф. ⁃ Дитячий нічник ⁃ Пеленальний стіл IKEA з додатковими підвісками для дрібного ⁃ Слінг/врап mobi 📌 (забрати після 20.02) ⁃ Ліжко з матрасом ⁃ Портативна правильна машинка на колесах ⁃ Сушилка для одягу ⁃ Пилосос ⁃ Дитячий візок Graco modes Дякую за увагу ) Адміністратори дякую за публікацію 🌼
-
Всіх вітаю! Мене звати Даніл, я працюю в promotion team компанії Telus. Встигніть підключити собі високошвидкісний інтернет (1 gb/sec) по особливій знижці 50%, а саме за 65$ на місяць + отримайте місяць безкоштовного користування!🔥 Також, ще досі діє знижка на мобільний тариф від нашого оператора Koodo, яка надасть вам змогу підключити мобільний звʼязок та мобільний інтернет (50 gb) всього за 45$ на місяць, без комісії за підключення! Для підключення послуг, або консультації - пишіть мені у Телеграм або Вотсап за номером - 905 327 4559 #реклама
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
/report