Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт Кому потрібна допомога у виписанні ліків:антибіотики,продовження лікування яке приймали в Україні (препарати від тиску, цукрового діабету,гормональні препарати і тд) Я працюю в аптеці в м. Едмонтон та Стоні Плейн, допоможу з перекладом, якщо потрібно✨ Будемо раді допомогти!🇺🇦☺️
-
Так)
-
780 239 1110 Юля .Заказываю только у нее!Творог просто 👍👍она делает сама
-
Доброго дня! Дуже потрібно 1 або 2 слоти у консульство України в Едмонтоні для замовлення паспортів на дітей. Якщо хтось може допомогти, буду дуже вдячна. Не можу зловити слоти вже 3 місяці, стала у чергу очікування. Потрібно терміново, залишилося мало часу до закінчення дії паспортів. Заздалегідь дякую. Пишить в ПП.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Кіра народилася із вродженим вивихом тазостегнового суглоба, клишоногістю і кривошиєю. Останні два діагнози вдалося подолати: з перших днів після народження Кіра була в гіпсі та стременах, потім пройшла процедуру витягування хребта. Під час лікування Кірі не можна було приймати знеболювальне, її навіть не можна було брати на руки… Проте ще важче від того, що це лікування не принесло бажаних результатів. На щастя, їй можуть допомогти: медики столичної лікарні запропонували нам лікування з мінімальним оперативним втручанням у суглоб. Воно відбувається із допомогою апарата Векліча – це апарат зовнішньої фіксації, який допоможе подовжити ніжку і зафіксувати її у правильному положенні. Вартість операції 541 152 грн. На жаль, ми витратили всі збереження на попереднє лікування донечки, не маємо таких коштів. А операція – це чи не єдиний шанс на здорове дитинство для Кіри. Кожні ваші 10, 50 чи 100 гривень важливі, підтримайте дівчинку! 537--5524-8004-03789 Дякую
-
Job available
-
Скаргу надіслано
-
🌟 Готові до нової кар'єри? 🌟 Впевнений, що ваші унікальні навички та досвід заслуговують на увагу великих компаній? Я допоможу вам виділитися серед тисяч кандидатів! 💼 Я готовий створити для вас резюме та супровідний лист, що відповідають найвищим канадським стандартам. Я знаю, що шукають роботодавці, і допоможу вам представити свої навички та досягнення так, щоб ви швидко знайшли роботу своєї мрії. 🚀 Не пропустіть можливість отримати запрошення на співбесіду та розпочати нову главу у своїй кар'єрі! Звертайтеся до мене сьогодні, щоб розпочати роботу над вашим ідеальним резюме та супровідним листом. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ: резюме - 20$ супровідний лист - 10$