Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт 🙋🏼♀️ Продам кросівки adidas ❗️ Нові, не підійшов розмір . Ціна $50 Розмір 4,5Y Район Aldergove За детальною інформацією пишіть в особисті 🫶🏼
-
Доброго дня, мене звати Юлія і я контент відеограф. Знімаю рекламу, заходи, продаючи контент для соціальних мережах! А також бек бейдж, і лав сторі. Ціна 40$ за яку ви отримаєте годину зйомки, 2-3 відео після монтажу і цветокорекції, а також фото і декілька коротки відео процесу.( це особливо буде актуально для бьюті майстрів, на виході в матимете відео для запуску реклами (текст, логотип,додається) Ще можна озвучити з субтитрами на любій мові!
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Добрий день. Може хтось буде завтра їхати до St. Albert, та може мене підібрати.
-
Пропонуємо послуги за адекватну ціну: Едмонтон 🏢 Перевезення меблів (Склад) 🚚 3устрінемо з IKEA, футбанку/тощо Організуємо переїзд 🛻🛻 3устріч в аеропорту ✈️ 3устріч з Kaлraрi /тощо Привеземо/відвеземо Працюємо в будні з 17.00-20.00 та вихідні 24/7 Вартість по п від 50-60CAD, окраїна/за містом - за домовленістю. Пишіть/дзвоніть #тpaнcфередмонтон #доставкаедмонтон #зустрічаеропорт #трансфер #перевезенямеблів #доставкамеблiведмонтон + +1 (647) 278-5395 Сергій
-
Driver license 4 class 😉
-
Будьласка 😉
-
I don’t know that 😔
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊