Ukrainian Edmonton
-
Зараз депозит 800 доларів
-
Народ а хтось може підказати деякі речі. В аеропортах Калгарі та Едмонтон є можливість зразу відкрити Банківський рахунок та отримати Sin Number ? І чи є там люди із CUIAS?
-
Доброго ранку, чи є тут таксисти?
-
Або перевізники)
-
В мене машина на 6 пасажирів та велику кількість валіз 🚗
-
Неможливо це зробити в аеропорту. А CUAIS це ніби тільки в провінції Онтаріо. В аеропорту є волонтери, там інша назва
-
Це напевно залежить від міста. Я спілкувався з людиною яка отримала і сін і рахунок в аеропорту Торонто
-
Сдаётся светлая и уютная комната с персональным санузлом в 2 bedroom condo для одной девушки/женщины. Отличное расположение - Минута пешком от метро и автобусной станции Clareview. Есть вся бытовая техника- посудомойка, микроволновка, air fryer, электрическая плита, телевизор, in suit laundry с стиральной машинкой и сушилкой. Включён безлимитный интернет и паркинг место. 750 cad ( все счета включены) + 600 депозит ( возвращаемый) . В другой комнате одна девушка с ребёнком . Живем очень спокойно и мирно)) , без шумных гостей и вечеринок, хотелось бы такую же Соседку )
-
Так треба подавати на новий ворк перміт Подаєте на сайті IRCC Нам новий прийшов по почті
-
Всім привіт Здам мебльовану однокімнатну квартиру. Вільна з 15-го березня. Контракт дійсний до 1 вересня. 📍Розташування: 11025 83st Метро Stadium, Save on food, інші магазини в двох хвилинах пішки від будинку. Оплата: 975$ місяць (+депозит 600$). 400$ - за фурнітуру, техніку, посуд (деталі в приватних). #оренда
-
Перездаємо ТАУНХАУЗ з Березня, 1450 CAD/міс + комунальні (300 дол.). Район Millwoods, Lakewood village. 4 спальні, 1,5 ванни, бейсмент+бонус кімната, свій невеликий двір, паркінг у дворі. Поруч початкова та старші школи, рекреаційний центр з басейном та спортзалами, LRT, автобуси, великий парк. Чудове місце для сім'ї. Звертатися у приват.
-
Коли подовжете паспорт дитині (в консульстві), треба буде подовжувати перміт(стаді або візітор) дитині через IRCC
-
Народ а крім Booking and Airbnb де ще можно пошукати житло на 12 днів ?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка я лечу в Торонто у мене там пересадка 3 години та рейс до Едмонтону , чи обов‘язково в першому аеропорті робити work permit ? Чи я можу це зробити вже у Едмонтоні , боюсь що у Торонто не встигну
-
або сайти готелів, але там ціни як у букінга
-
обов'язково
-
після продовження паспорту треба онлайн подавати