Ukrainian Edmonton
-
а если захожу а там пусто?
-
Мне вообще никто не звонил, попробуйте зайти в личный кабинет ircc и там проверить резултаты
-
Доброго дня, так як в Канаді я не маю знайомих бо приїхала не дуже давно, я в пошуках людини яка зможе виступити референсом для подачі на паспорт для дитини (звичайно не безкоштовно). Не потрібно мати громадянство. Потрібно лише зателефонувати в паспортний сервіс і підтвердити інформацію про дитину. (Англійською мовою)
-
Чи є в чаті люди хто навчався, працював, отримував tickets у UA Local Union 488. Виникло питання на рахунок подальшого отримання PR. Як я зрозумів, ти будеш рахуватися учнем, навіть працюючи. Взагалі, хто з ними співпрацював, будьласка, дайте мені знати
-
Дякую!
-
Та залишаюся ,але картку продовжити потрібно. А там багато нюансів.
-
Всем привет, у кого-то после всех обслеживаний и medical exam звонили с поликлиники? Отзванивала когда уже было закрыто, и переживаю. Как думаете это плохой повод? Или так как прошла неделя, просто звонят сказать что все окей?
-
ПР треба продовжувати що п'ять років. Або отримувати громадянство.
-
А чи можете допомогти продовжити РR?
-
🌟 Готові до нової кар'єри? 🌟 Впевнений, що ваші унікальні навички та досвід заслуговують на увагу великих компаній? Я допоможу вам виділитися серед тисяч кандидатів! 💼 Я готовий створити для вас резюме та супровідний лист, що відповідають найвищим канадським стандартам. Я знаю, що шукають роботодавці, і допоможу вам представити свої навички та досягнення так, щоб ви швидко знайшли роботу своєї мрії. 🚀 Не пропустіть можливість отримати запрошення на співбесіду та розпочати нову главу у своїй кар'єрі! Звертайтеся до мене сьогодні, щоб розпочати роботу над вашим ідеальним резюме та супровідним листом. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ: 1 резюме = 20$ 2 и більше = 15$ за кожне
-
Чи є в цій групі механік,в кого є досвід роботи у гаражі,чоловік хоче порадитися стосовно автівки
-
Доброго дня допоможу з продовженням Ворк перміта за деталями в приват