Ukrainian Edmonton
-
В Walmart багато чого є, може і такий продукт є. В FreshCo є трохи інше мило ярко- жовтого кольору, але воно також відбілююче.
-
В Канаді заборонені ароматизовані тютюнові вироби
-
Вроді на заправках
-
Якщо просто сонцезахисні окуляри, то бенефіти, швидше за все, не діють. Але можу помилятися. Якщо ж сонцезахисні окуляри з діоптріями, то діють. Ми чоловіку замовляли в Specsavers. Чи покрито буде оплату повністю - залежить від вартості і суми покриття (нам провінційні бенефіти їх покривали не повністю, а бенефіти з роботи повністю їх покрили)
-
Свіжа випічка чекає на Вас в Downtown за адресою: 12320 105 Ave NW, Edmonton, AB T5N 0Y4 В магазині Flowers By Merle🌸 З 10:00am до 3:00pm Панетоне на основі вершкового масла, жовтків та домашнього апельсинового джему , з додаванням натуральних апельсинових цукатів, журавлини та родзинок. Прикрашений мигдалевими пластівцями з цукровою пудрою та дэкоруванням🐣 Ціни від 15кад
-
Доброго дня Вашій увазі Панетоне 650г 30$🔥 Склад в тісті: Борошно, цукор, масло 20%, кефір, сметана, молоко, яйця, жовтки, лимон, апельсин родзиинки, цукати апельсин-лимон 20% , родзинки 20%, ром, фондант цукровий мікс сухофруктів.
-
Есть комната в бэйсменте на месяц Юго-восток Эдмонтона, угол Вайтмад драйв и 34й улицы. 650 за все, демедж депозит 400. Строго до 29 апреля
-
Свіжа випічка чекає на Вас в Downtown за адресою: 12320 105 Ave NW, Edmonton, AB T5N 0Y4 В магазині Flowers By Merle🌸 З 10:00am до 3:00pm Останні пара годин⏳️ Панетоне на основі вершкового масла, жовтків та домашнього апельсинового джему , з додаванням натуральних апельсинових цукатів, журавлини та родзинок. Прикрашений мигдалевими пластівцями з цукровою пудрою та дэкоруванням🐣 Ціни від 15кад
-
Добрий вечір, у мене безвихідна ситуація У мене закінчується дозвіл на роботу, але його не продовжили Я не хочу залишати Канаду, мені дуже подобається тут, моя англійська слабка, на жаль, робота була нестабільна, або не вистачало годин, тому робота не підходила для подачі, яка подача, якщо Англійська слабка, але я вчу мову, але мені це дуже важко я не знаю що робити Я навіть готовий заплатити дівчині, яка має піар, щоб вона вийшла заміж, щоб я получив піар За винагороду 30 000-40 000 $ Пишу як є 20:27