Ukrainian Edmonton
-
➤꯭🥀 $🅰🆉🅸🆉🅹🅾🅽_09$ 🍷🌪ꦿ🐊 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 411 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Не знаю як вам довести ще докладніше,в Канаді немає обмінних пунктів валюти,в Едмонтоні точно знаю що немає, якщо хочете поміняти на євро 💶,ідете у свій банк де ви зареєстровані і кажете, бажано на англійській мові😉"поміняйте мені будьласка канадські на євро" інших варіантів я не знаю
-
Всім, Всім, всім, потрібна порада, можливо допомога, в мене зламалася авто ,щось зі щепленням, не вмикаються перадачі, ( механіка), потрібен евакуатор і сервіс, можливо хтось знає ,має номертелефону. Стою біля ІКЕІ
-
Скаргу надіслано
-
СПОВІЩЕННЯ ПРО ВАКАНСІЇ WALMART 📢 Зараз Walmart наймає віртуальних помічників для роботи вдома. Є вакантні посади на заміщення, Зацікавлені кандидати готові працювати вітаються!!! Зарплата: $500 (щотижня) Заробітна плата: 1000 $ (щомісяця) з бонусами. Щоб дізнатися більше, зв’яжіться зі мною, щоб дізнатися деталі про роботу.
-
The Antiquity shop надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 427 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam