Ukrainian Edmonton
-
Доброго вечора, мій чоловік допоможе підготуватися до роуд тесту ( Driving Lessons ) на одному із Registry південного Едмонтона. Кому актуально звертайтесь в приватні повідомлення для більш детальної інформації.
-
Я вже давно не граю...
-
Доброго дня , ми з друзями (4 людей ) прилітаємо до едмунтона 31.03 можливо хтось знає де можна орендувати житло на тиждень два , або може здати 2 кімнати , поки будемо шукати квартиру ☺️ Буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Привіт, сімейна пара шукає роботу, можливо хтось щось підскаже 😉
-
Привіт, я нещодавно прибула до Едмонтона. Звісно ємоції різні, в захваті, ще втомлена, та трохи розгублена. Може є хтось, у кого є кілька годин часу, щоб поспілкуватися та розказати про це місто, відповісти на якісь мої, можливо, ненайрозумніші питання. Я звісно пошукала в інеті, і думаю, що багато знайшла, але це не зовсім те, ніж особистий досвід. Я мешкаю біля Whyte ave, можна було б попити кави. Всім мир🙏
-
Дякую
-
Друзі який перехідник порадите
-
Вітаю! Потребує перевезти диван з Downtown до Southgate. Поділіться, будь ласка,контактами перевізників чи може хтось з вас має трак.
-
Вище скинула) Бачила їх в іншій групі
-
Перевезу 🚛 речі або меблі по Едмонтону та за містом, зустріну у аеропорту. Середня вартість 60 кад. Допомогою з завантаженням. 825-888-0213 🇺🇦🇨🇦 #реклама