Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня!! Підкажіть будь ласка,де українці проходять тест з англійської?
-
Так
-
Catholic social services 8212-118 Ave NW - якщо йде мова про визначення рівня англійської. Йдете туди, реєструйтесь і вам призначають дату здачі
-
Оренда однокімнатної квартири з великою кухнею! Меблі залишаються за бажанням. Квартира оплачена до кінця місяця. Заїзд можливий з 23-го числа. Орендна плата - 1100 доларів, залог лише 300 доларів. Також є власне паркомісце. Звертайтеся в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації та організації огляду!
-
Доброго дня, можливо комусь потрібне ліжко? (Кінг) вигляд не найкращий, але дуже зручне. Віддам безкоштовно, T5K 2J7 Забрати завтра до 11-12
-
Доброго дня хто може порекомендувати Бугалтера щоб сплатити податки буду дуже вдячний
-
🌟 Важливе повідомлення для української громади Альберти! 🌟 📣 Ми ініціюємо збір підписів під листами до членів Парламенту Канади та місцевих законодавчих органів. Наша мета звернути увагу на (1) необхідність продовження статусу тимчасових документів (work permit, study permit, visitor record) для українців, що приїхали до Канади за програмою CUAET; та (2) створення додаткових шляхів для отримання статусу постійного резидента для українців які хочуть залишитись в Альберті, особливо після зупинки провінційної програми іміграції - AOS. 📜🖊️ 🙌 Запрошуємо кожного українця та Ваших друзів інших національностей в Альберті долучитись до цієї ініціативи. Ваш підпис може вирішити долю багатьох наших співвітчизників! Не залишайтеся осторонь — Ваша підтримка вкрай важлива. 👫👬👭 Локація для збору підписів в Едмонтоні та Калгарі: Едмонтон: Orbit Ukrainian Store, 10219 97 St NW, Edmonton, AB T5J 0L5 Калгарі: 2300, 777 - 8 Ave SW, 23-й поверх (Miller Immigration Law Firm) Калгарі: Tax Clinic, 800, 6th Ave SW, 2-й поверх 🗓 Кінцевий термін збору підписів — 1 травня 2024 року. Не пропустіть можливість вплинути на ваше майбутнє! 🤝 Давайте стояти разом і підтримувати один одного. Чим більше нас, тим міцніша наша позиція! 💪💙💛 Ми розраховуємо на Вашу активність та єдність!
-
Всім привіт! На роботу шукаємо чоловіка detailer (мийщика) машин з впевненим знанням англійською мови. Має мати права 5го класу. Стартова зп 18-20$ за годину. Також предоставляємо dental benefits. Кому цікаво, за подробицями пишіть в приватні повідомлення
-
Скажіть, будь ласка, чи була така ситуація у когось, прийшла посилка з України передавали Новою поштою, доставка була оплачена і виставили ще тут рахунок майже така сама сума за такси, brok fee і ще щось. Це завжди так?
-
Не знаю чи завжди, але минулого тижня отримала посилку з України) Вдома мама сплатила 3500 грн, і з мене ще порахували якісь fee 83$🙂
-
201 оцінена, 144 до оплати 🆒
-
У мене вийшло що я заплатила суму в яку оцінили посилку, тобто виходить два рази за речі заплатили там і тут🤣 я в шоці