Ukrainian Edmonton
-
Вітаю👋 Щоб відвідувати бібліотеку потрібна попередньо реєстрація чи картка ? Хто знає розкажіть детальніше будь ласка Маю двох діток, тому актуальне питання
-
Моє посвідчення різали в мене на очах, в реджистрі.
-
Насправді, це не було дуже жорстоко. Тільки кутик обрізали.
-
Ми з Польщі до Канади відправляли посилку з вживаними книжками. Оцінили у 140 долларів. Посилка йшла чомусь через США, там її відкривали. Ні чого не доплачували окрім повторного візиту курьера. Бо перший раз коли він приїздив, нікого не було вдома
-
Це часто від курʼєра залежить. Буває чи то ліниві, чи так сильно запізнюються по графіку. Вони до 3 раз можуть додому привозити. Я якось чекав на важливу посилку, тоді ще й дома був, виглядував трак кожні 10 хвилин. Таки дочекався UPS але поки добіг до центральних дверей він вже й поїхав і наклейку залишив. Тобто курʼєр навіть не намагався доставити ту посилку. Найбільше подібних випадків було саме з UPS. FedEx і Purolator трохи краще. А Амазон взагалі навіть телефонує, якщо не може доставити
-
Rapaz
-
Так, залишили записку, але потім наша хост, через сайт здається, замовила повторну доставку
-
Всім привіт. Вже в сьогодні, 20-го квітня ми зустрінемось на, скоріше за все, останній вечірці в The Provincial Kitchen & Bar. Бар, з якого все починалось в березні минулого року. За пультом DJ QBO В цю ніч ми вирішили додати особливої атмосфери завдяки барабанам від Валерія Заремби. Як виникла ця ідея? Під час налаштування обладнання перед Новим Роком діджей включив сет, а Валерій підхватив його грою на барабанах. Передати словами наскільки це було драйвово ну дууже важко! Тож більше не будемо про це писати і раді розділити цю ніч з вами. Welcome drink на барі для кожного до 23:00. Локація: The Provincial Kitchen & Bar Вхід: безкоштовний для дівчат до 23:00. Для чоловіків - 15$ до 23:00. 18+.
-
Дівчатка, роблю косметологічні процедури, губки, лоб міжбрівʼя, скули, підборіддя, носогубка, і тд, маю медичну освіту)
-
Добрий вечір порадьте стоматолога Едмонтон 💖
-
Uptown dental
-
Шукаю бухгалтера Напишіть приватні будь ласка дякую