Ukrainian Edmonton
-
-
Всем Доброго Вечера! Я студент Hair Inc Academy, ищу модель на стрижку(мужская и женская) все вопросы в личку🙃Всем хорошего дня 😊
-
Доброго дня. Плануємо зі сімʼєю переїзд в Едмонтон. Постає питання житла. Підкажіть будь ласка, який район міста краще обрати? Хотілось би щоб школа була, оскільки двоє дітей шкільного віку, також інфраструктура, громадський транспорт, та інші бенефіти саме міського життя.
-
Доброго дня,шукаю інструктора для практичних занять з водіння автомобіля
-
Доброго дня чи є в групі авто електрики?Можливо хтось має контакти. Україно мовні або російсько мовні. Дякую.
-
А в чому питання?
-
Всем Доброго дня! Я студент Hair inc Academy, нужны модели на стрижки(женские, мужские) есть окошки, цены адекватные, все вопросы в личку)
-
Griesbach
-
Хто знаэ точно чи можна виізджати в сша , під час подання на продовження ворк перміту канадского( до його отримання)?
-
Ми коли шукали, то єдина думка більш менш спільна - тільки не ". Downtoun" 🤷. А в іншому, як вам краще. В ідеалі приїхати і подивитись самим. Ми спочатку хотіли Олівер. Але потім я не захотіла. Дітям 7 і 12. Хоча люди живуть і їм подобається. Більш тихі райони - найчастіше віддалені, захід, південь. Південний схід. На півночі теж є цікаві райони. На громадському транспорті витрата часу на те, щоб добратися від години і більше з віддалених районів. Друге питання, яку школу хочете:католицьку чи паблік. Які діти віком. У нас, наприклад, вийшло, що одна в початковій, а іншого відразу в середню записали,бо за віком тут взяли. А ми хотіли в одну, щоб ходили.. не вийшло