Ukrainian Edmonton
-
Увага батькам дітей та підлітків‼️❤️ Мене звати Олена, і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3д моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та фотошопу. Ми організовуємо безкоштовний онлайн захід, де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків☺️ Захід буде проходити в індивідуальноиму форматі, маємо обмежену кількість місць.☝️ Для запису, прошу залишити + в особистих ❤️
-
📍📍Вітаю👋 Хто ходить на мовні курси з англійської порадьте, будь ласка, Assist чи Solomon College? Який заклад більш результативний? Хто має досвід, поділіться будь ласка Щиро дякую🙌🏻😊
-
Вітаю! Запрошую ваших діточок на заняття з сучасної хореографії та балету! Із задоволенням та любов'ю проведу ваших дітей у світ танцю та мистецтва, дружнього спілкування, розвитку здібностей та креативного мислення. Я - професійний викладач з contemporary та класичної хореографії з Одеси. Маю великий досвід роботи з дітьми та підлітками, а також з дорослими професійними танцівниками. Зараз набираю групу 8-11 років. Заняття 3 рази на тиждень. Попередньо, це понеділок, середа та п'ятниця з 6 до 7 вечора. З радістю відповім на усі запитання.
-
Продам ноутбук Gigabyte 700$ без торга
-
Доброго вечора! Можливо хтось може під казати хороший сервіс для комп'ютерів ноутбуків та телефонів. Дякую
-
Здравствуйте, можете подсказать какое-то лекарство от вздутия желудка? Типо мезим, эспумизан
-
Спасибо большое ❤️❤️❤️❤️
-
Добрий ранок як виглядає чек на кліматичні виплати бо мені на пошту прийшло два чека і все більше нічого не пише боюсь що це може бути скам
-
А название не помните?
-
Аналоги эспумизана в аптеках есть стоят на полках без рецепта недалеко от средств от изжоги
-
Gas-x вам выше скинули там в составе тот же симетикон что и в эспумизане
-
Доброго дня всім , хто знає чи можна купити десь домашній сир , якісь ферми можливо ?