Ukrainian Edmonton
-
Александр надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 708 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Друзі віддам диван, дуже мʼякий та зручний. Можливо перший час послужить комусь ліжком. Є потертості. В домі нема тварин, тож диван чистий і безпечний.
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Кто может поделиться контактами преподавателей английского, на индивидуальные занятия
-
Усік🏆🏆🏆🏆🏆 Вітаю всіх вболівальників!!!
-
В мене чоловік автомеханік. Можна контакти роботодавця
-
Доброго дня, хто їздив на Морейн лейк, які там умови щоб туди приїхати подивитися? Чула що потрібна попередня реєстрація для авто, щоб заїхати. Якщо так, то підкажіть де це можна зробити? Дякую
-
📣📣📣 В телеграмі створена група PRCUAET для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - ➡️12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - ➡️більше 28 000 участників; - ➡️більше 150 000 релевантних повідомлень; - ➡️ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - ➡️розбивка по провінціям; - ➡️користна інформація про переклад документів; - ➡️процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - ➡️євалюація диплома (WES); - ➡️підбір правильного NOC; - ➡️EXPRESS ENTRY; - ➡️гуманітарна програма; - ➡️бенефіти; - ➡️CRA (податки); - ➡️фінанси, інвестиції, Morgage та багато іншого корисного. ▪️▪️▪️
-
Еду завтра с женой в 9 утра (субота 18.05 в Royal Tyrrell Museum ) музей скелетов динозавров и каньен красивый ,(600 км общий путь)назад вечером , машина киа соренто , есть 2-3 места , бензин пополам по 50$, билеты по 20$ с человека , писать личка
-
Щира порада- не витрачайте час. Шукайте іншого роботодавця.
-
Привіт, 7 червня лечу в Україну Можливо комусь потрібно передати щось не велике в Україну або Європу? Можу допомогти Звертайтесь в особисті